Alle IT-kurser
Grundlæggende IT
Microsoft Office / Office 365
Tekstbehandling (Word)
Regneark (Excel)
Præsentationsprogrammer (Powerpoint)
Database (Access)
Projektstyring (MS Project)
E-mail og kalender (Outlook)
Datahåndtering og personlige oplysninger
Web, E-handel og sociale medier
Adobe og DTP-kurser
InDesign kurser
Photoshop kurser
Illustrator kurser
SAP-kursus (ERP)
IT-kurser i Åbent Læringscenter

IT-kurser - mange programmer og niveauer

Er IT en ny verden for dig, eller har du erfaring inden for IT-systemer? Uanset om du er nybegynder, rutineret eller superbruger, har vi et kursus, som passer til dit niveau. Vi har IT-kurser inden for flere områder, programmer og niveauer - og af forskellig varighed.

På kurserne lærer du at udnytte IT til at varetage dine arbejdsopgaver på et tidssvarende niveau nu og i fremtiden. Vi lægger vægt på en høj grad af deltageraktivitet gennem dialog og praktisk arbejde med emnerne, så forvent en løbende dialog og praktiske øvelser på kurserne. Vi tror nemlig på, at du lærer mest, når du selv prøver kræfter med den nye viden. 

Øg dine kompetencer inden for IT

Udviklingen inden for IT går stærkt. Mange oplever at skulle lære nye programmer eller funktioner at kende. Vores kurser i IT spænder vidt lige fra grundlæggende IT til mere specifik viden om fx webdesign, regneark, præsentationsprogrammer, billedredigering, kalenderstyring, tekstbehandling m.m.

I undervisningen anvender vi de nyeste udgaver af bl.a. Microsoft Office og Adobe. Det sikrer, at kurserne altid er opdaterede, så du lærer de nyeste programmer og funktioner at kende. Det skaber en optimal værdi for dig, og din virksomhed.

Få skræddersyet et IT-kursus til din virksomhed

Har din virksomhed helt specielle ønsker, kan vi tilrettelægge og skræddersy kurser, der præcist svarer til jeres ønsker og behov. Undervisningen kan enten foregå på vores eller jeres adresse. Vi stiller gerne op med pc’ere uden ekstra beregning.

Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt...
Læs mere
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernund...
Læs mere
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede k...
Læs mere
Rene Jungersen
Underviser