Toggle navigation
Tag EUS 5 uger online

Tag EUS 5 uger online

Er du student fra STX, HF eller HTX? Bliv klar til en læreplads inden for kontor, handel eller butik på 5 uger. Tilmeld EUS 5 uger

Online uddannelser, kurser og enkeltfag

Vi udbyder flere af vores uddannelser, kurser og enkeltfag online. Vi har stor erfaring i netop fjernundervisning, og hvert år deltagere mere end 1.000 elever og kursister i vores forskellige forløb – med stor succes.
Vores online undervisning giver dig en fleksibel hverdag. Som onlineelev/-kursist har du ikke mødepligt på skolen, så du bestemmer selv, hvordan du strukturerer din dag. Du kan følge undervisningen overalt – både hjemme, på kontoret eller fra udlandet. Fjernundervisning giver dig desuden mulighed for at følge kurset/uddannelsen i dit eget tempo, så du på bedst mulig vis kan fordybe dig i stoffet.

Via vores online forløb vil du få adgang til undervisningsmaterialet 24/7 via vores læringsplatform. Du har naturligvis løbende mulighed for at komme i kontakt med din underviser, hvis du har spørgsmål eller brug for et råd i forbindelse med dit forløb.

Fordele ved fjernundervisning

LÆS MERE

Spørgsmål og svar om fjernundervisning

LÆS MERE

Find priser og SU informationer

LÆS MERE

FAQ om fjernundervisning

Få svar på en række spørgsmål, som vi typisk modtager vedrørende vores kurser, uddannelser og enkeltfag via fjernundervisning.

Fjernundervisning er en undervisningsmetode, hvor du som elev eller kursist kan deltage i kurser og uddannelser online via digitale platforme. Det giver dig mulighed for at lære på afstand, uden at du skal møde fysisk op på et undervisningssted. 

Fjernundervisning giver desuden mulighed for, at du kan følge kurser og uddannelser på lige netop de tidspunkter, der passer dig bedst. 
Vores online forløb vil være forskellige afhængig af kursernes/uddannelsernes indhold.  Uanset hvilket forløb du vælger, vil du dog finde al vores undervisningsmateriale online. 

Ved nogle fag/uddannelser skal du muligvis deltage i nogle onlinemøder i løbet af dit forløb. Disse møder bliver som regel optaget, så du har mulighed for at se/gense dem på et senere tidspunkt. Selve undervisningsformen på vores onlineforløb kan være en blanding af selvstudium, webinarer, enkeltmandsundervisning, gruppearbejde m.m. Det afhænger bl.a. af fagets/uddannelsens emner og indhold. 

Du har som sådan ikke mødepligt på et fjernstudium, da alle ikke arbejder på samme tid. Derimod er der afleveringspligt - det vil sige, at der er afleveringer med deadline på samme måde, som hvis du deltog i almindelig undervisning. 

Læs mere om, hvordan fjernundervisningen foregår >

Vi forventer, at du er studieaktiv. Da det er et online forløb og du dermed ikke skal møde op, kræver det meget ansvar og selvdisciplin af dig. Du skal være aktiv, så både du og din underviser har mulighed for at følge din fremgang i det enkelte fag. Du kan læse mere under de enkelte forløb.

Du opnår det samme niveau ved fjernundervisning som ved alm. hold/klasseundervisning. 

Sidder du med spørgsmål til dine opgaver, har du altid mulighed for at kontakte din underviser via vores læringsplatform. Din underviser vil typisk svare dig indenfor 24 timer på hverdage.

Mundtlige eksamener kan du tage enten online eller ved fysisk fremmøde på Aalborg Handelsskole. De skriftlige eksamener foregår altid ved fysisk fremmøde på Aalborg Handelsskole.

Bor du i udlandet, mens du læser, har du mulighed for at afholde din skriftlige eksamen på en dansk ambassade eller dansk konsulat. Den skriftlige eksamen skal følge dansk tid.

Flere af vores længerevarende onlineuddannelser er SU berettiget (hvis du er inden for målgruppen). 

Læs nærmere om deltagerbetaling, mulighed for SU m.m. under de enkelte forløb eller kontakt en studievejleder. 
Du skal have et headset med mikrofon samt et webkamera til din computer og selvfølgelig en god internetforbindelse.