Toggle navigation
Center for Karriere og Uddannelse

Center for Karriere og Uddannelse

Info for virksomheder

Hos Center for Karriere og Uddannelse udvikler, planlægger og afholder vi kurser både for og i samarbejde med private og offentlige virksomheder fra hele landet.
ah2018_1285

Vi kan hjælpe med rådgivning inden for uddannelsessystemet og kompetenceudvikling af virksomhedens ansatte. Med andre ord forsøger vi altid at skabe kurser og uddannelsestilbud, der matcher jeres behov i forhold til, hvad der er bedst for jeres virksomhed. Benyt os gerne til fx at

  • få overblik over kursus og efteruddannelsesområdet
  • behovsafklare og planlægge kompetenceudvikling for jeres medarbejdere
  • sammensætte kursusforløb målrettet jeres virksomhed

Vi har stor erfaring med alle typer virksomheder uanset størrelse og branche, og vi gør meget ud af at være fleksible. Det betyder, at kurserne gennemføres med hensyntagen til virksomhedernes arbejdsrytme - eksempelvis ved at sprede forløbet over flere dage eller ved at afvikle noget af undervisningen ude i jeres egen virksomhed. 

Vores erfarne medarbejdere står altid parate med rådgivning om vores kurser med deres indgående kendskab til både udbuddet og de administrative og økonomiske aspekter ved voksen- og efteruddannelse. Her er I som virksomhed sikker på at få den helt rigtige løsning.

I er naturligvis altid velkomne til at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres virksomheds behov.
Find din afdeling