Toggle navigation
Online erhvervsuddannelser

Online erhvervsuddannelser

Klar på en uddannelsen inden for kontor, handel eller butik? Tag uddannelsen online.

Online uddannelser

EUX Business (GF2 + studieår)
Se kurser / forløb
EUD Business (GF2)
Se kurser / forløb
EUS 5 online (for studenter)
Se kurser / forløb

Vælg uddannelsesretning

Kontoruddannelse online
Se kurser / forløb
Handelsuddannelse online
Se kurser / forløb
Butiksuddannelse online
Se kurser / forløb

Alle online erhvervsuddannelser

EUX Business (GF2 + studieår)
EUD Business (GF2)
EUS 5 online (for studenter)
Kontoruddannelse online
Handelsuddannelse online
Butiksuddannelse online

Online erhvervsuddannelser – fleksible forløb

At tage en erhvervsuddannelse online er en smart måde at få en fleksibel uddannelse på, der passer til din hverdag. Online uddannelser giver dig mulighed for at lære, når det passer dig bedst, og du kan tage uddannelsen fra hvor som helst i verden.
Online erhvervsuddannelser giver dig adgang til digitalt undervisningsmateriale, som f.eks. e-bøger, videoer og præsentationer. Det gør det nemt at lære på din egen måde og i dit eget tempo. Undervisningen vil – afhængig af fag - både kunne bestå af selvstudium, gruppearbejde, webinarer etc.

Mange vælger en online uddannelse, da det giver større fleksibilitet i hverdagen. Samtidig kan det være lettere at finde plads til familie og fritidsaktiviteter.

Bliv faglært inden for kontor, handel eller butik

En online erhvervsuddannelse inden for kontor, handel eller butik kan give dig flere karrieremuligheder. Ved at tage en uddannelse inden for disse områder kan du få kompetencer, der gør dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet:
Denne uddannelse er rettet mod dig, der ønsker at specialisere dig inden for kontorarbejde og administration. Gennem online undervisning og opgavebaseret læring får du færdigheder inden for dokumenthåndtering, kommunikation, regnskab, it-værktøjer m.m.
Denne uddannelse fokuserer på handelsområdet og dækker emner som salg, markedsføring, kundeservice og lagerstyring. Her lærer du om handelsprocesser, forhandlingsteknikker og strategier for at drive en succesfuld virksomhed.
Denne uddannelse er målrettet mod dig, der ønsker at arbejde inden for butiksverdenen / detailhandelssektoren. Den dækker emner som butiksdrift, kundepleje, varehåndtering og salgsteknikker. Studerende får praktisk erfaring og viden om at levere fremragende kundeservice og håndtere detailhandelsoperationer.
 

Sådan foregår vores online undervisning

Når du deltager i vores online uddannelser vil du få adgang til vores brugervenlige online læringsplatform. Her har du døgnet rundt adgang til al undervisningsmateriale såsom e-bøger, undervisningsvideoer, opgaver m.m.

I nogle fag vil du kunne sidde alene med dine opgaver, mens du i andre fag vil kunne logge på et virtuelt klasselokale og her deltage i undervisningen. I løbet af uddannelsen skal du aflevere opgaver, som vil blive bedømt af vores undervisere.

Har du spørgsmål eller får du brug for hjælp til fagene, så sidder vores undervisere altid klar til at hjælpe dig videre.

Online undervisning stiller krav til dig

Selvom der er mange fordele ved at tage en online erhvervsuddannelse, er det vigtigt at være opmærksom på, at du skal være 100% studieaktiv. Mange af uddannelserne er fuldtidsuddannelser og kræver, at du skal bruge den samme tid, som hvis du tager uddannelsen på en skole med fremmøde.

Selvom du ikke fysisk skal møde op, så skal du stadig følge med i fagene og lave de afleveringer, som uddannelsen/faget kræver.
Kontakt os
Tina Overvad Skoust Lassen
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Telefontid: kl. 8.00-10.00

FAQ om fjernundervisning

Få svar på en række spørgsmål, som vi typisk modtager vedrørende vores kurser, uddannelser og enkeltfag via fjernundervisning.

Fjernundervisning er en undervisningsmetode, hvor du som elev eller kursist kan deltage i kurser og uddannelser online via digitale platforme. Det giver dig mulighed for at lære på afstand, uden at du skal møde fysisk op på et undervisningssted. 

Fjernundervisning giver desuden mulighed for, at du kan følge kurser og uddannelser på lige netop de tidspunkter, der passer dig bedst. 
Vores online forløb vil være forskellige afhængig af kursernes/uddannelsernes indhold.  Uanset hvilket forløb du vælger, vil du dog finde al vores undervisningsmateriale online. 

Ved nogle fag/uddannelser skal du muligvis deltage i nogle onlinemøder i løbet af dit forløb. Disse møder bliver som regel optaget, så du har mulighed for at se/gense dem på et senere tidspunkt. Selve undervisningsformen på vores onlineforløb kan være en blanding af selvstudium, webinarer, enkeltmandsundervisning, gruppearbejde m.m. Det afhænger bl.a. af fagets/uddannelsens emner og indhold. 

Du har som sådan ikke mødepligt på et fjernstudium, da alle ikke arbejder på samme tid. Derimod er der afleveringspligt - det vil sige, at der er afleveringer med deadline på samme måde, som hvis du deltog i almindelig undervisning. 

Læs mere om, hvordan fjernundervisningen foregår >

Vi forventer, at du er studieaktiv. Da det er et online forløb og du dermed ikke skal møde op, kræver det meget ansvar og selvdisciplin af dig. Du skal være aktiv, så både du og din underviser har mulighed for at følge din fremgang i det enkelte fag. Du kan læse mere under de enkelte forløb.

Du opnår det samme niveau ved fjernundervisning som ved alm. hold/klasseundervisning. 

Sidder du med spørgsmål til dine opgaver, har du altid mulighed for at kontakte din underviser via vores læringsplatform. Din underviser vil typisk svare dig indenfor 24 timer på hverdage.

Mundtlige eksamener kan du tage enten online eller ved fysisk fremmøde på Aalborg Handelsskole. De skriftlige eksamener foregår altid ved fysisk fremmøde på Aalborg Handelsskole.

Bor du i udlandet, mens du læser, har du mulighed for at afholde din skriftlige eksamen på en dansk ambassade eller dansk konsulat. Den skriftlige eksamen skal følge dansk tid.

Flere af vores længerevarende onlineuddannelser er SU berettiget (hvis du er inden for målgruppen). 

Læs nærmere om deltagerbetaling, mulighed for SU m.m. under de enkelte forløb eller kontakt en studievejleder. 
Du skal have et headset med mikrofon samt et webkamera til din computer og selvfølgelig en god internetforbindelse.