Toggle navigation
Fjernundervisning

Fjernundervisning

Tag et kursus eller uddannelse, når du har tid.

Stor erfaring med fjernundervisning

Vi har de seneste år kørt flere typer af fjernundervisningsforløb , og vores undervisere har derfor stor erfaring i at undervise og give feedback online.
COLOURBOX24310021

På vores online undervisningsforløb får vi desuden gode evalueringer – både ift. undervisernes faglighed og engagement, men også ift. brugervenligheden ved at tage kurset/uddannelsen online.

Der er lagt et evalueringsskema ind i vores online læringsportal Moodle, således at du evaluerer dit forløb inden du afslutter det. Det er med til, at vi hele tiden kvalitetssikrer forløbene.

Blended Learning

Vi tilbyder blended learning til de kursister, som har mulighed for at følge et sådant forløb. Blended learning betyder, at du kan følge undervisningen i vores Åbent Læringscenter en del af tiden, og du kan sidde andetsteds som fjernundervisningskursist resten af tiden. På den måde kombinerer du dit forløb med tilstedeværelse og ren fjernundervisning. 

Få hjælp af vores coach

Vi har tilknyttet en coach, som er klar til at hjælpe dig, hvis du oplever udfordringer af faglig eller personlig karakter undervejs i dit forløb. Vores coach sørger desuden for, at du får en god start på dit forløb den første dag via et webinar, som er et videomøde. Her gennemgår hun dit forløb, og du kan få svar på dine spørgsmål.

Studievejledere - online forløb
Nana Sigsgaard
Nana Sigsgaard
Studievejleder
Telefontid: kl. 8.00-10.00
Tina Overvad Skoust Lassen
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Telefontid: kl. 8.00-10.00
Elevcoach - online forløb
Leane Johansson
Leane Johansson
Coach og underviser