Toggle navigation
Aalborg Handelsskole

Aalborg Handelsskole

Ledige stillinger

_A7A2687
På Aalborg Handelsskole søger vi løbende nye, kvalificerede kolleger. Se vores ledige stillinger, send en uopfordret ansøgning eller tilmeld dig vores jobagent.
Aalborg Handelsskole er en stor uddannelsesvirksomhed, hvor der er rum til at vores medarbejdere kan vokse og udvikle sig – både personligt og fagligt. Som ny medarbejder vil du opleve en tryg start med bl.a. et introduktionsforløb, hvor du lærer din nye arbejdsplads og opgaver at kende. Selve rekrutteringsprocessen er veltilrettelagt med nedsættelse af ansættelsesudvalg, dokumentation af børneattest og evt. indhentning af referencer fra tidligere samarbejdspartnere m.v. Løn- og ansættelsesvilkår er efter statens overenskomster og aftaler.

Et godt arbejdsmiljø prioriteres højt

På Aalborg Handelsskole prioriterer vi medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljø. Ledelse og medarbejderrepræsentanter samarbejder løbende ift. at sikre de bedste rammer for vores uddannelsesaktiviteter.
 
Løbende medarbejdertrivselsundersøgelser og arbejdspladsvurderinger viser, at vi netop scorer højt på medarbejdertrivsel og arbejdsmiljø. Arbejdstilsynets løbende tilsynsbesøg på skolens afdelinger dokumenterer det samme: