Toggle navigation
EUD Business

EUD Business

Uddannelser inden for handel og butik. Søg optagelse

Skolehjem for elever på EUD og EUX business

_A7A2519
Hvis du bliver optaget på Aalborg Handelsskole og har en transporttid på mere end 75 minutter, og hvis din uddannelse ikke kan tages på en anden skole, er du skolehjemsberettiget.

Hvis du bliver optaget på Aalborg Handelsskole og har en transporttid på mere end 75 minutter, og hvis din uddannelse ikke kan tages på en anden skole, er du skolehjemsberettiget. Det vil sige, at du kan bo på et skolehjem, mens du går på handelsskolen. Her bor du sammen med andre studerende.

I samarbejde med TECHCOLLEGE tilbyder Aalborg Handelsskole et skolehjem for elever, der kommer langvejs fra og gerne vil bo tæt på skolen, mens de tager deres uddannelse. Her er der en reception, café, fællesaktiviteter og andre faciliteter, som beboerne kan drage nytte af.

Skolehjemmet ligger på Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg, hvor uddannelser på TECHCOLLEGE også er placeret.

Skolehjemmets kontaktoplysninger

Skolehjemmet
Rørdalsvej 10
9000 Aalborg

Telefon: 7250 5380
E-mail: skolehjem@techcollege.dk 

Vagttelefon: 2526 6380

Du kan endvidere kontakte det administrative personale på Aalborg Handelsskole, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Praktisk info om skolehjemmet

For at være berettiget til at bo på skolehjem skal du fra din bopæl til skolen kunne dokumentere mindst 5 kvarters transporttid med offentlige transportmidler. Endvidere skal den skole, du starter på, være den nærmeste skole, hvor du kan tage den ønskede uddannelse eller det ønskede speciale.

Et værelse inkl. kost og vask koster kr. 500 pr. uge, hvis du er fyldt 18 år eller har en uddannelsesaftale OG er berettiget til at bo på skolehjemmet. Er du under 18 år og uden uddannelsesaftale, er opholdet gratis. 

Elever, der er forældre til børn under 18 år, vil mod dokumentation i form af en navne- eller dåbsattest, blive bevilget friplads.

Er du ikke skolehjemsberettiget, kan du, hvis der er plads, blive indkvarteret som gæst. Gæstebetaling er 250 kr. pr. døgn, dog højst 500 kr. pr. uge. Prisen er uden kost, men kost kan tilkøbes i kantinen til 90 kr. pr. døgn.

Obs! Pga. pladsmangel kan du komme til at bo i dobbeltværelse med en anden elev. Hvis du har spørgsmål til dette, så kontakt os gerne.

Når du er indlogeret på skolehjemmet, modtager du en regning fra skolen. Der opkræves en fast ugepris. Ugeprisen dækker dit ophold i op til 7 dage, og justeres én gang pr. år. Det vil sige, at varer dit ophold i fx 4 dage, opkræves der for en uge. Varer dit ophold i fx 12 dage, opkræves for to uger. Har du penge til gode, overføres pengene til din NemKonto. 
I receptionen får du den første dag nøglen til et møbleret værelse. På værelset er der håndklæder og sengetøj, som efter brug kan ombyttes i depotet. Der er møntvask på skolehjemmet, og der er også adgang til cykelskur og fælles have. Når du skal bo på skolehjemmet, er det kun din postadresse, du skal flytte - ikke folkeregisteradressen.

Morgenmad, frokost og aftensmad kan spises i skolehjemmets café.

Hvis du har lyst, kan du smøre en madpakke i kantinen, som du kan tage med i skole.

På skolehjemmet er der pejsestue, elevcafé, computercafé, tv-stuer, bordtennis, billard, pool, dart, motionscenter og sauna. Du kan også deltage i idrætsarrangementer, eller du kan selv tage en tur ind til byen. Se den aktuelle halvårsplan, der hænger på opslagstavler i skolehjemmet.