Toggle navigation
Læreplads

Læreplads

2-årigt forløb inden for kontor, handel eller butik.

Valgfag på specialerne

_A7A2570
I løbet af din læretid skal du undervejs deltage i en række skoleophold. Her får du mulighed for at øge din viden og færdigheder inden for dit felt og arbejdsopgaver. Udover skoleopholdenes obligatoriske fag, giver de fleste specialer desuden mulighed for at tilvælge en række spændende valgfag. Dermed kan du selv være med til at forme din uddannelse med indhold, der matcher dine ønsker og behov.
Du vil - typisk i samarbejde med din virksomhed - skulle vælge 1-4 ugers valgfrie specialefag (valgfag). Her kan du vælge de fag, der har størst interesse og som passer bedst ift. de arbejdsopgaver, som du sidder med i virksomheden. Ønsker du at udvide dine kompetencer yderligere kan du på flere specialer vælge ekstra specialefag som erhvervsrettet påbygning.

På Aalborg Handelsskole udbyder vi flere af valgfagene online. Du kan følge disse uanset hvilken skole, du er tilmeldt.

Valgfag målrettet kontor, handel og butik

Med valgfagene på kontorspecialerne, handelsspecialerne og butiksspecialerne får du mulighed for at specialisere dig inden for et bestemt område og forbedre dine færdigheder og viden.
På kontorspecialerne kan du vælge mellem en række spændende valgfag, der vil hjælpe dig med at udvikle dine administrative og ledelsesmæssige færdigheder. Du kan fx vælge fag som økonomi, projektstyring, HR og sprog. Her får du værdifuld viden, som du efterfølgende kan bruge i resten af din læretid i virksomheden.
Valgfagene på handelsspecialerne giver dig mulighed for at specialisere dig inden for e-handel, præsentation, salgsoptimering, markedsføring m.m. Disse fag vil give dig færdigheder til at navigere inden for handelsbranchen, så du bliver endnu dygtigere til dit arbejde.
Inden for butiksspecialerne kan du vælge valgfag, der vil hjælpe dig med at udvikle dine evner inden for detailhandel og kundeservice. Du kan tage fag som online kundeadfærd, SoMe-salg, kundeservice, præsentationsteknik, vareeksponering m.m. Her lærer du om forskellige strategier og teknikker, der vil hjælpe dig med at levere en fantastisk kundeoplevelse og skabe succes for din butik/virksomhed.
 

Hvordan tilmelder jeg mig?

Når du har en uddannelsesaftale inden for enten kontor, handel eller butik, har du mulighed for at følge nogle udvalgte specialefag online hos os. 

Valgfagene er gratis og kan følges uafhængig af hvilken skole, du er tilmeldt. Du finder vores online valgfag her:


Ved at tage valgfaget online hos os bliver du klædt på med den nyeste viden inden for relevante arbejdsområder. Her vil du opleve et fleksibelt forløb med adgang til materialet 24/7. Alle valgfag er à 1 uges varighed. Din virksomhed vil desuden modtage lønrefusion (AUB) efter de gældende regler.

For at tilmelde dig vores online valgfag skal du klikke dig ind under den branche, du tilhører (kontor, handel eller butik). Herunder finder du vores aktuelle online valgfag, som du kan tilmelde dig direkte under hvert fag. 
Er du hovedforløbselev på Aalborg Handelsskole skal du vælge en række valgfag i tilknytning til dit speciale. Sammen med din virksomhed kan I vælge de valgfag, der passer bedst ift. den branche og de arbejdsopgaver, som du sidder med. 

På hvert speciale er der et minimumskrav til, hvor mange valgfag du skal have. Du må dog gerne vælge flere valgfag end minimumskravet. Find valgfagsskemaerne her:

Kontorspecialer