Toggle navigation
Fjernundervisning

Fjernundervisning

Tag et kursus eller uddannelse, når du har tid.

IT-færdigheder og krav til computer

Du behøver ikke at være computerekspert for at følge et fjernundervisningsforløb. Som udgangspunkt skal du blot have et grundlæggende kendskab til din computer.
COLOURBOX14789801

Du skal ikke have særlige IT-kundskaber for at deltage på et online kursus eller uddannelse. Som udgangspunkt forventes det dog, at du har grundlæggende kendskab til din computer og til Office-pakken samt en god internetforbindelse.

Vores online læringsportal er let at arbejde i, og her får du direkte adgang til al undervisningsmateriale og information. Det er muligt at logge på via både PC, Mac, tablets og smartphones – undervisningen kræver dog, at du kan logge på fra en PC eller Mac.

Når du deltager i et fjernundervisningsforløb får du et login til læringsportalen. Skal du bruge et bestemt program i forbindelse med undervisningen stiller vi det til rådighed - enten i en online udgave eller med mulighed for at downloade en version. 

Webcam og headset

På onlineforløb skal du deltage i online møder/fremlæggelser. Her er det vigtigt, at du har adgang til webcam og headset med mikrofon, så vi kan se og høre hinanden.

Har du tekniske spørgsmål eller oplever du problemer, så hjælper vi dig gerne.