Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse Søg optagelse

Studielivet på handelsgymnasiet

Vi lægger stor vægt på det sociale liv og sammenhold på HHX. Derfor arrangeres der løbende forskellige arrangementer, cafeer, fester og studieture. Det er nemlig vigtigt for os, at du trives på din uddannelse.
ah2018_080

Dine tre år på Handelsgymnasiet Aalborg byder på andet end undervisning, lektier og prøver. I din dagligdag er du sammen med andre unge mennesker, der kan lide at have det sjovt. På Handelsgymnasiet Aalborg lægger vi stor vægt på det sociale liv og sammenholdet, og vi giver det inspirerende og gode studiemiljø en høj prioritet.

Det er vigtigt for os, at du trives på din uddannelse, og at du får gode oplevelser med dine klassekammerater og skolens øvrige elever. Vi gør derfor et stort arbejde for, at der er en god stemning og liv på gangene. Derfor arrangere der også løbende forskellige arrangementer, studieture, cafeer og fester med plads til både dans, grin og gode oplevelser. I løbet af skoleåret afholdes der bl.a. gallafest, idrætsdag, fredagscafé, gymnasiefester, gallafest og AH Cup i fodbold, håndbold, badminton, basketball og e-sport.