Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse Søg optagelse

Start af egen virksomhed

_A7A3448
Sidder du med en god idé, og drømmer du om at starte egen virksomhed? Så vil Handelsgymnasiets iværksættermiljø AHEAD være lige noget for dig.
En af Danmarks vigtigste ressource vil i fremtiden være evnen til at være innovativ – dvs. tænke nyt, se muligheder og omsætte idéer til virkelighed. I Handelsgymnasiets start-up miljø AHEAD kan du afprøve iværksætteri i trygge rammer. Her kan du få adgang til både rådgivning og sparring af undervisere, der kan hjælpe dig inden for fx ideudvikling, økonomi, jura, markedsføring m.m. Lad din idé, drøm eller ambition blive til en bæredygtig forretningsmodel og måske på sigt – din egen virksomhed.

Uanset hvilken studieretning du vælger, har du mulighed for at deltage i AHEAD, der både findes på Turøgade og Saxogade. I AHEAD gennemføres desuden løbende forskellige aktiviteter med fokus på innovation og iværksætteri. Det kan fx være oplæg, konkurrencer, netværksarrangementer m.m.

Læs mere om mulighederne og de enkelte aktiviteter på www.ah.dk/ahead.

Tilmeld talentaktivitet

Slut dato
Tilmelding til talentaktiviteter på HHX
Tilmeld dig en talentaktivitet på HHX her. Bemærk at der på nogle aktiviteter kan være begrænsede pladser. Tilmelding sker efter 'først-til-mølle'-princippet. Tilmeldingsfristen er d. 10/10 2023.
Slut dato
10-10-2023
Kontakt os
Start af egen virksomhed - kontaktpersoner
Kristian Lützen Søltoft
Kristian Lützen Søltoft
Lektor
Afsætning og innovation
Mai-Britt Hougaard
Mai-Britt Hougaard
Lektor
Afsætning, innovation, AHEAD
Morten Storgaard
Morten Storgaard
Lektor
Dansk, Informatik, AHEAD
Palle Birk Nielsen
Palle Birk Nielsen
Lektor
VØ., erhvervsjura og innovation
Susanne Madsen
Susanne Madsen
Lektor
Innovation, virksomhedsøkonomi, AHEAD