Toggle navigation
EUX Gymnasiet

EUX Gymnasiet

Den erhvervsfaglige studentereksamen Søg optagelse

MasterClass

Coolshop_web_thumbnail
På studieretningen Masterclass vil du opleve en undervisning helt tæt på virkeligheden. Du kender helt sikkert Coolshop! Nu kan Coolshop blive en vigtig del af din dagligdag, når du begynder på EUX Gymnasiet.
På studieretningen Masterclass vil du få kendskab til forretningsmodeller, salg, indkøb og ikke mindst et indblik i de mest cool produkter og nyeste brands. Masterclass er for dig, som ønsker en uddannelse inden for kontor, handel eller detail.

Med Masterclass får du et indblik i Coolshop - set med virksomhedens briller. Her vil du opleve, at fagene igennem hele dit uddannelsesforløb tager udgangspunkt i Coolshop. Der vil fx blive inddraget virkelige cases direkte fra virksomheden, når emner som indkøb, salg, finans og logistik sættes på skoleskemaet. Af erfaring ved vi, at motivationen for at lære er større, når man netop kan se, hvad teorierne kan bruges til i praksis.

Når du vælger studieretningen Masterclass vil du blive mødt med forventninger til din indsats. Vi er ambitiøse – også på dine vegne. Vi forventer derfor, at du er engageret og ønsker at tilegne dig ekstra viden.

Studieretningen er målrettet dig, der skal begynde på 1. semester (grundforløb 1). Det vil sige elever, der kommer direkte fra folkeskolen (eller har afsluttet folkeskolen inden for de seneste to år).

Studieretningens indhold

Vælger du studieretningen Masterclass får du naturligvis din erhvervsfaglige studentereksamen (EUX), men forløbet giver også en række andre fordele:
Samarbejdet med Coolshop betyder, at du som elev får mulighed for at besøge og arbejde med konkrete opgaver, der relaterer sig til virksomheden. Forløbet vil indeholde forskellige virksomhedsarrangementer og ekstra undervisningsforløb udover den almindelige undervisning. Med andre ord bliver du klædt rigtig godt på i moderne virksomhedsdrift.

Hertil kommer desuden spændende virksomhedsbesøg hos flere af Coolshops samarbejds- og netværkspartnere.
I vores MasterClass forventer vi, at du deltager i to studieture. Allerede på 1. år skal du til et engelsktalende land - fx Irland. Her er der fokus på at styrke dine engelske sprogfærdigheder, hvor undervisningen er rettet imod handel og detail.

På 2. år planlægger vi en studietur til New York, Seattle eller en anden amerikansk destination. Her retter vi bl.a. blikket imod handel og detail i USA. Igen får dine sprogkundskaber et kæmpe løft, men der er naturligvis også tid til både at opleve og se evt. New York eller Seattle.

Du skal påregne en egenbetaling for studieopholdene på ca. 9.000 - 25.000 kr. Prisen afhænger af, hvor stor en støtte vi kan ​få via Erasmus+.
Coolshop vil i løbet af uddannelsen tilrettelægge og stå for gennemførelsen af 2 – 4 forløb pr. semester (halvår). Det vil typisk være forløb, der foregår om eftermiddagen. Forløbene koordineres i tæt samarbejde med dine undervisere, men Coolshop både tilrettelægger og gennemføre forløbet ud fra deres dagligdag og forståelse for strategisk og innovativ forretningsudvikling.

Forløbene kan strække sig ud over den almindelige undervisning og frem til kl. ca. 18. De fleste gange foregår de hos Coolshop i Nørresundby. Derfor taler vi om en ”MasterClass”, da du ud over din normale EUX-eksamen får de helt særlige undervisningsforløb hos Coolshop, hvor du vil møde mange af deres egne nøglemedarbejdere.
Som elev i Masterclass vil du få gode muligheder for fritids- eller sæsonarbejde hos Coolshop. Derudover vil det være muligt at søge læreplads hos virksomheden, som i dag har elever ansat inden for både detail- og handelsuddannelserne.
Du og dine klassekammerater får mulighed for at tjene penge til betaling af jeres studieture gennem salg af Coolshop-produkter.
Når du afslutter din uddannelse vil du få et særligt Masterclass-bevis.
 

Sådan søger du ind på uddannelsen

Du søger om optagelse til EUX Gymnasiet via Optagelse.dk. Umiddelbart efter ansøgningsfristen (d. 1. marts) sender vi dig en besked via e-boks. Her vil du modtage et link, hvor du kan søge optagelse til studieretningen Masterclass. Bemærk at vi har 30 pladser til vores augustoptag.

_A7A8227

Specialer på studieretningen

Handelsuddannelser med læreplads

På handelsuddannelsen kommer du til at arbejde på B2B-markedet, hvor virksomhed...

LÆS MERE

Butiksuddannelser med læreplads

Med en uddannelse inden for butik (også kaldet detail) kommer du bl.a. til at a...

LÆS MERE

Kontoruddannelser med læreplads

Med en kontoruddannelse åbner der sig et væld af spændende jobmuligheder inden ...

LÆS MERE