Toggle navigation
EUX Gymnasiet

EUX Gymnasiet

Den erhvervsfaglige studentereksamen

Coolshop MasterClass

_A7A7991
Du kender helt sikkert Coolshop! Nu kan Coolshop blive en vigtig del af din dagligdag, når du begynder på EUX Gymnasiet.
På studieretningen Coolshop Masterclass vil du opleve en undervisning helt tæt på virkeligheden. Her vil du få kendskab til forretningsmodeller, salg, indkøb og ikke mindst et indblik i de mest cool produkter og nyeste brands. Coolshop Master Class er primært rettet imod dig, som ønsker en uddannelse inden for handel eller detail.

Med Coolshop Masterclass får du et indblik i erhvervslivet - set med virksomhedens briller. Her vil du opleve, at fagene igennem hele dit uddannelsesforløb tager udgangspunkt i Coolshop. Der vil fx blive inddraget virkelige cases direkte fra virksomheden, når emner som indkøb, salg, finans og logistik sættes på skoleskemaet. Af erfaring ved vi, at motivationen for at lære er større, når man netop kan se, hvad teorierne kan bruges til i praksis.

Vælger du studieretningen Coolshop Masterclass får du naturligvis din erhvervsfaglige studentereksamen (EUX), men forløbet giver også en række andrefordele.

Fordele ved Coolshop Masterclass

Samarbejdet med Coolshop betyder, at du som elev får mulighed for at besøge og arbejde med konkrete opgaver, der relaterer sig til virksomheden. Forløbet vil indeholde forskellige virksomhedsarrangementer og ekstra undervisningsforløb udover den almindelige undervisning. Med andre ord bliver du klædt rigtig godt på i moderne virksomhedsdrift.

Hertil kommer desuden spændende virksomhedsbesøg hos flere af Coolshops samarbejds- og netværkspartnere.
I Coolshop Master Class forventer vi, at du deltager i to studieture. Allerede på 1. år planlægger vi et to ugers forløb hos vores mangeårige samarbejdspartner Brighton Metropolitan College (MET) i det sydlige England. Her er der fokus på at styrke dine engelske sprogfærdigheder, hvor undervisningen er rettet imod handel og detail.

På 2. år planlægger vi en studietur til New York, Seattle eller en anden amerikansk destination. Her retter vi bl.a. blikket imod handel og detail i USA. Igen får dine sprogkundskaber et kæmpe løft, men der er naturligvis også tid til både at opleve og se evt. New York eller Seattle.
Coolshop vil i løbet af uddannelsen tilrettelægge og stå for gennemførelsen af 2 – 4 forløb pr. semester (halvår). Det vil typisk være forløb, der foregår om eftermiddagen. Forløbene koordineres i tæt sammenarbejde med dine undervisere, men Coolshop både tilrettelægger og gennemføre forløbet ud fra deres dagligdag og forståelse for strategisk og innovativ forretningsudvikling.

Forløbene kan strække sig ud over den almindelige undervisning og frem til kl. ca. 18. De fleste gange foregår de hos Coolshop i Nørresundby. Derfor taler vi om en ”MasterClass”, da du ud over din normale EUX-eksamen får de helt særlige undervisningsforløb hos Coolshop, hvor du vil møde mange af deres egne nøglemedarbejdere. 
Som elev i Coolshop Masterclass vil du få gode muligheder for fritids- eller sæsonarbejde i virksomheden. Derudover vil det være muligt at søge læreplads hos virksomheden, som i dag har elever ansat inden for både detail- og handelsuddannelserne.
Du og dine klassekammerater får mulighed for at tjene penge til betaling af jeres studieture gennem salg af Coolshop-produkter. 
Når du afslutter din uddannelse vil du få et særligt Coolshop Masterclass bevis. 
 

Optagelse i Coolshop Masterclass

Er du også klar på at blive en del af Coolshop Masterclass? Så skal du søge ind på EUX-uddannelsen på normal vis via Optagelse.dk.

Umiddelbart efter ansøgningsfristen (d. 13. marts) sender vi dig en besked via e-boks. Heri vil der være en invitation til informationsmøde om Coolshop Masterclass, hvor også repræsentanter fra Coolshop vil deltage. Du vil samtidig modtage et link, hvor du kan søge om optagelse til klassen. Bemærk at vi har 30 pladser til vores augustoptag. 
_A7A8227

Studieretningen giver adgang til lærepladser inden for

Handelsuddannelser med læreplads

På handelsuddannelsen kommer du til at arbejde på B2B-markedet, hvor virksomhed...

LÆS MERE

Butiksuddannelser med læreplads

Med en uddannelse inden for butik (også kaldet detail) kommer du bl.a. til at a...

LÆS MERE