Toggle navigation
Enkeltfag og supplering

Enkeltfag og supplering

Vælg mellem mange forskellige enkeltfag på A til F-niveauer.

Samfundsfag - enkeltfag

Samfundsfag – enkeltfag og fjernundervisning

Med samfundsfag får du et bredt indblik og kendskab til det demokratiske og moderne samfund. Enkeltfaget kan også tages som fjernundervisning.

Vil du vide mere om samfundet og om de politiske og økonomiske faktorer, der har indflydelse på samfundets udvikling. Så tilmeld dig samfundsfag som enkeltfag! 

ah2018_1011_mindste

Samfundsfag og indhold i undervisningen

Med samfundsfag får du et bredt indblik og kendskab til det demokratiske og moderne samfund, som vi lever i. Her vil du stifte bekendtskab med aktuelle emner samt forskellige begreber og teorier inden for politik, økonomi og sociologi. I Samfundsfag får du en forståelse for, hvorfor vores samfund er opbygget som det er, og du lærer at perspektivere ift. et europæisk og globalt perspektiv.

Undervisningens indhold

  • Samfundsmæssige problemstillinger
  • Politiske ideologier som fx socialisme, liberalisme og konservatisme
  • Samfundsøkonomien og hvordan den styres
  • Samfundet i forhold til andre aktører som fx EU
Spørgsmål? Kontakt os
Studievejledere - online forløb
Tina Overvad Skoust Lassen
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Helle Kluug Borgstrøm
Helle Kluug Borgstrøm
Studieadministrativ medarbejder
Undervisere
Lars Binderup
Underviser
Jeg underviser i Samfundsfag, Virksomhedsøkonomi og Organisation. Jeg har været ansat ved Aalborg Handelsskole siden 2016 og er primært tilknyttet Åbent LæringsCenter og online-undervisning. Mit fokus er, at skabe tryghed og motivere den enkelte elev til at udvikle sig fagligt. Før jeg blev ansat ved Aalborg Handelsskole har jeg tidligere undervist på alment gymnasium og inden da var jeg i flere år tilknyttet Tax-free shopping ombord på Fjordline A/S' skibe.
Torsten Olesen
Handelslærer
Jeg har undervist på Aalborg Handelsskole siden 2007, hvor jeg blev ansat efter færdiggørelsen af uddannelsen som Markedsføringøkonom. Jeg har undervist i fagene Afsætning, Erhvervsøkonomi og Samfundsfag på Niveau C på skolens erhveruddannelser indtil 2014, hvor jeg skiftede klasseundervisningen ud med online-undervisning i ”Center for karriere og uddannelse”. Her underviser og vejleder jeg i dag elever på EUS5 og Grundforløb på EUD (SIMU).
Louise Christensen
Studievejleder og underviser (på barsel)
Jeg har været ansat på Aalborg Handelsskole siden 2015 efter at have afsluttet en kandidatuddannelse i Engelsk og Kulturforståelse.

Jeg underviser primært fjernstuderende i uddannelsesspecifikke fag på grundforløbene og vores EUS5 hold, hvor jeg sammen med mine kollegaer har udviklet det forløb, der udbydes.

Jeg har tidligere arbejdet i detail-branchen i en del år, hvilket har givet mig en del praktisk erfaring fra branchen.