Toggle navigation
EUX Gymnasiet

EUX Gymnasiet

Den erhvervsfaglige studentereksamen Søg optagelse

Læreplads - dine muligheder med EUX Gymnasiet

_A7A2242
En EUX-uddannelse åbner op for spændende muligheder for lærepladser inden for kontor, handel og butik. Uddannelsen afsluttes med to års praktisk erfaring i en virksomhed.
Efter de første to år på EUX-uddannelsen er du klar til din læretid, som samtidig udgør dine sidste to år af uddannelsen. Her kommer du ud i en virksomhed, hvor du prøver kræfter med de faglige områder, som du har lært om på skolen.

Som EUX-elev indgår du i virksomhedens dagligdag, og du vil få tildelt opgaver og ansvarsområder på lige fod med de øvrige ansatte. Du vil blive en del af et team, hvor du vil arbejde sammen med dine kolleger om opgaverne, men du vil også selvstændigt skulle løse opgaver, som vil give dig praktisk erfaring.

På EUX-uddannelsen har du mulighed for at søge læreplads inden for følgende områder:

  • Butik (detail): branchen er for dig, der gerne vil gøre butikskarriere inden for fx mode, sportsudstyr, elektronik, kosmetik, bolig, bøger eller e-handel. Her er der fokus på salg af varer til alm. forbrugere.
  • Handel (Business to business): for dig, der vil arbejde med salg, indkøb eller logistik mellem virksomheder – det kan både være her i Danmark og på tværs af landegrænser.
  • Kontor: for dig, der vil arbejde med administration, kommunikation, økonomi, kundeservice m.m. Mulighederne med en kontoruddannelse er mange, og du kan specialisere dig inden for flere områder.
I løbet af din læretid kommer du på korte skoleophold à 1-2 uger. Her får du ny viden og teori, som du kan tage med tilbage i virksomheden og bruge i din dagligdag. Det betyder, at du vil kunne omsætte din teoretiske viden til praktisk kunnen og på den måde styrke dine kompetencer.

Under hele din læretid får du elevløn af den virksomhed, hvor du er ansat.
 

Søg læreplads inden for

Kontoruddannelser med læreplads

Med en kontoruddannelse åbner der sig et væld af spændende jobmuligheder inden ...

LÆS MERE

Handelsuddannelser med læreplads

På handelsuddannelsen kommer du til at arbejde på B2B-markedet, hvor virksomhed...

LÆS MERE

Butiksuddannelser med læreplads

Med en uddannelse inden for butik (også kaldet detail) kommer du bl.a. til at a...

LÆS MERE