Toggle navigation
Uddannelser / bliv faglært

Uddannelser / bliv faglært

Se vores erhvervsuddannelser inden for kontor, handel og detail.

Spørgsmål? Kontakt os
Studievejledere - online forløb
Mette Nøhr
Mette Nøhr
Studievejleder
Nana Sigsgaard
Nana Sigsgaard
Studievejleder
Tina Overvad Skoust Lassen
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Undervisere
Dorthe Dokkedahl
Handelslærer
På Aalborg Handelsskole har jeg primært undervist på EUD/EUX, klasseundervisning inden for fagene Virksomhedsøkonomi, Finansiering og Samfundsfag samt det uddannelsesspecifikke fag på grundforløbene. P.t underviser og vejleder jeg primært fjernkursister, hvor jeg er tilknyttet Center for karriere og uddannelse.

Jeg er bankuddannet og har været ansat i Banksektoren som Bankrådgiver og i Danmarks Nationalbank (KBH) som Revisor. Økonomi har derfor altid været mit omdrejningspunkt i undervisningen – så jeg er klar til at give en masse erfaring fra praksis videre til mine elever.
Rene Jungersen
Underviser
Tina Da Silva
Underviser
Du møder mig, hvis du vælger at læse Afsætning eller tage et kursus inden for bl.a. Digital Handel og Grundlæggende administration. Du får mig måske også at kende, hvis du vælger et kort kursus inden for marketing og kommunikation, da det også er min store passion. Ligeledes er jeg en del af det team, som underviser på uddannelsesspecifikt fag – også kaldet SIMU.

Jeg underviser i håb om at kunne give dig en ’aha’-oplevelse, mens du er under uddannelse eller på kursus. For mig er det vigtigt, at du møder undervisning, som er så tæt på den virkelighed, du skal ud for at bruge din nye viden i – og at det, du lærer, derfor kan bruges i praksis. Du får i mig en underviser med mange års praktisk erfaring fra private B2B- og B2C-virksomheder - og fra det offentlige, hvor jeg har haft et ben inden for både det kommunale og det regionale. Derfor er min undervisning fyldt med eksempler fra det virkelige liv – og kommer du med noget erfaring fra tidligere eller nuværende arbejdspladser, er det min fornemste opgave at få det sat i spil på klassen – eller i dine opgaver, du løser som online-kursist.
Torsten Olesen
Handelslærer
Jeg har undervist på Aalborg Handelsskole siden 2007, hvor jeg blev ansat efter færdiggørelsen af uddannelsen som Markedsføringøkonom. Jeg har undervist i fagene Afsætning, Erhvervsøkonomi og Samfundsfag på Niveau C på skolens erhveruddannelser indtil 2014, hvor jeg skiftede klasseundervisningen ud med online-undervisning i ”Center for karriere og uddannelse”. Her underviser og vejleder jeg i dag elever på EUS5 og Grundforløb på EUD (SIMU).