Toggle navigation
Handelsskole

Handelsskole

Vi udbyder ungdomsuddannelser (HHX, EUX og EUD), kurser og enkeltfag

EU- og regionsprojekter

EU-projekt-web
På Aalborg Handelsskole deltager vi aktivt i flere forskellige EU- og Regionsprojekter og det er generelt med det formål at berige vores uddannelsesmiljø og gøre os bedre i stand til at arbejde i en globaliseret verden.
De internationale projekter giver os mulighed for at skabe værdifulde netværksforbindelser til og samarbejde med uddannelsesinstitutioner, organisationer og eksperter fra såvel Europa som hele verden. Det udvider vores horisonter og hjælper med at udvikle en global forståelse blandt vores elever og personale. 

Projekterne giver input til udvikling af nye processer og metoder så vi konstant forbedrer vores faciliteter, innoverer og udvikler nye uddannelsesprogrammer til gavn for såvel elever som undervisere.

Ofte er projekterne også med til direkte at kompetenceudvikle ledere og medarbejdere, så alle kan udvikle og forfine en bred vifte af færdigheder. Noget, der er med til at styrke elevernes profil og gør dem mere attraktive for arbejdsgiverne. Dertil kommer kendskabet til forskellige sprog, teamwork og en øget kulturel forståelse. Økonomi spiller naturligvis også en rolle, da de støttemidler, som projekterne har med sig, bidrager til at Aalborg Handelsskole kan gennemføre udviklingsaktiviteter langt hurtigere eller i større omfang end ellers, til gavn for hele skolen.

Liste over EU- og regionsprojekter

Fra FGU til EUD

1. april 2023 – 30. april 2026

LÆS MERE
Kontakt os
Projektkoordinering
Bettina Jensen
Bettina Jensen
Projektmedarbejder
Jane Vinter
Jane Vinter
Projektleder