Toggle navigation
Enkeltfag og supplering

Enkeltfag og supplering

Vælg mellem mange forskellige enkeltfag på A til F-niveauer.

Afsætning - enkeltfag

Afsætning – enkeltfag og fjernundervisning

Afsætning er et samfundsvidenskabeligt fag, hvor du lærer om strategi, købsadfærd, markedsanalyse m.m. Faget udbydes også som fjernundervisning.
ah2018_1103_mindre

I faget kigger vi nærmere på virksomhedernes forhold til den nationale og internationale omverden og på virksomhedernes markedsføringsmæssige beslutninger. Fagets udgangspunkt er at forstå samspillet mellem virksomheden og dens kunder.

I faget arbejder du med afsætningsøkonomiske problemstillinger, og du opnår en række kompetencer, der er relevante i forhold til fremtidige studier og/eller stillinger i erhvervslivet. 

Undervisningens indhold

  • Anvende simple afsætningsøkonomiske modeller og kunne forklare modellerne
  • Indsamle, bearbejde og præsentere information om en virksomheds grundlæggende markedsforhold
  • Segmentering, målgruppevalg, købsadfærd etc.
  • Udbudsforhold – markedsafgrænsning og konkurrencesituation
  • Marketingmix: produkt, pris, distribution, promotion og markedsføringsplan
Spørgsmål? Kontakt os
Studievejledere - online forløb
Mette Nøhr
Mette Nøhr
Studievejleder
EUD/EUX Business
Nana Sigsgaard
Nana Sigsgaard
Studievejleder
Tina Overvad Skoust Lassen
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Undervisere
Lasse Kristiansen
Underviser
Jeg underviser i Afsætning og har mit primære fokus på online/fjernundervisning, som jeg ser et stort potentiale i. Ved siden af mit virke som handelslærer, laver jeg lidt forretningsoptimering og analysearbejde på konsulentbasis. Det er vigtigt for mig at bevare min tilknytning til erhvervslivet, da det holder mig opdateret og hjælper mig til at skabe relevant og anvendelsesorienteret undervisning.

Jeg er uddannet Cand. merc. I International Marketing og har tidligere været selvstændig, så har både den teoretiske viden og den erfaringsmæssige ballast til at hjælpe dig til at løfte dit kompetenceniveau i Afsætning/Marketing .
Torben Vesterager
Lektor
Jeg underviser i Afsætning og Erhvervsinformatik og har siden 2014 arbejdet med onlineundervisning. Vores individuelle onlineundervisning giver en unik mulighed for at tage en uddannelse hvor som helst, og vores store erfaring med tilrettelæggelse af onlineundervisning sikrer, at du kommer godt igennem forløbene. Jeg lægger stor vægt på den tætte kontakt med mine kursister og muligheden for at hjælpe dig lige der, hvor du er i forløbet, hvad enten det er via mail, telefon eller onlinemøde. Det er nærvær, selvom det er online. Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig.