HHX - erhvervslivets gymnasium

På Handelsgymnasiet Aalborg er vores mål at bygge bro mellem den gymnasiale uddannelse og erhvervslivet, så du får kendskab til og forståelse for erhvervslivets forhold.

Handelsgymnasiet i Aalborg er et moderne gymnasium, hvor undervisningen altid er fremadrettet og står i stærk relation til erhvervslivet. På Handelsgymnasiet Aalborg tror vi nemlig på, at du lærer bedst, hvis du har en klar fornemmelse af, hvordan teorien kan bruges i praksis.

Vores mål er at bygge bro mellem den gymnasiale uddannelse og erhvervslivet, så du får et stort kendskab til og forståelse for erhvervslivets forhold. På Handelsgymnasiet sætter vi en ære i at klæde dig på til fremtidens jobmarked. Derfor vil du i løbet af gymnasietiden opleve en virkelighedsnær undervisning, hvor du bliver introduceret for forskellige cases.  

Tættere på virkeligheden

  • Hvilken markedsføring skal Aalborg Karneval bruge?
  • Hvordan skal Aalborg Zoo gebærde sig i fremtiden?

Erhvervslivet vil i høj grad blive inddraget i undervisningen, så du får mulighed for at arbejde med konkrete realistiske opgaver, som du kan være med til at løse for virksomhederne.

Konkret vil den daglige undervisning blive krydret med:

  • erhvervsrelaterede emner
  • konkrete virksomhedseksempler
  • virksomhedsbesøg
  • gæsteundervisning med folk fra erhvervslivet

Det betyder, at du som elev kommer tæt på erhvervslivet og konkrete miljøer, som igen giver dig mulighed for at være opdateret på tendenser inden for erhvervslivet.

Nogle elever benytter ligefrem det tætte samarbejde med erhvervslivet til at spore sig ind på, hvad de vil arbejde med senere hen. Undervisningen og de mange erhvervstiltag giver nemlig et godt indblik i virksomhedernes arbejdsopgaver. Netop derfor bruger vi med glæde udtrykket: Handelsgymnasiet – tættere på virkeligheden.