Toggle navigation
EUD / EUX Business

EUD / EUX Business

Uddannelser inden for kontor, handel, detail og event.

Karriere og fremtidsmuligheder med EUD Business

Er du ivrig efter at komme ud i samfundet og gøre karriere inden for service, butik og handel? Med EUD Business får du adgang til mange jobs inden for butik, handel og event.

Erhvervskarriere

Uddannelsen EUD Business er oplagt for dig, der gerne vil hurtigt ud i erhvervslivet. Allerede efter blot ½-1 års undervisningsforløb på skolen (afhængig af din alder og uddannelsesbaggrund), er du klar til at blive elev inden for områder som Butik og e-handel, Business to business (B2B) og event.

Gør karriere i butik

Med EUD Business kan du se frem til en hverdag inden for mange forskellige erhverv. Du kan få en butikskarriere inden for den branche, som du brænder for – fx indenfor områder som:

  • Tøj og mode
  • Sportsudstyr
  • Elektronik
  • Smykker
  • Kosmetik
  • Bolig
  • Bøger

I løbet af uddannelsen kan du også blive rustet til digital handel og det at drive webshops.

Gør karriere inden for handel

Med EUD Business kan du også blive handelsassistent, indkøbsassistent eller logistikassistent. Fokus vil være på handel mellem virksomheder (B2B), hvor du bl.a. vil kunne hjælpe med rådgivning, ordrehåndtering og priskalkulation. 

Gør karriere inden for event

Med EUD Business kan du også uddanne dig som eventkoordinator. Her vil dine typiske arbejdsopgaver være at planlægge og arrangere events. Det kan fx være hos koncerthuse, turistbureauer eller i andre spændende virksomheder, der har brug for en eventkoordinator til at stå for alle firmaarrangementer m.m. 
Du skal være opmærksom på, at der inden for event er meget få elevpladser.

Læs videre med EUD Business

Hvis du efter din EUD Business uddannelse ønsker at læse videre, så er dette også muligt. Uddannelsen giver mulighed for at søge ind på erhvervsakademiuddannelser. Bemærk, at der til nogle af uddannelserne kan være krav om fag på bestemte niveauer.