Toggle navigation
Enkeltfag og supplering

Enkeltfag og supplering

Vælg mellem mange forskellige enkeltfag på A til F-niveauer.

Tysk – enkeltfag og fjernundervisning

Bliv bedre til det tyske sprog og lær om tysktalende landes kulturer. Enkeltfaget Tysk udbydes også som fjernundervisning.

Det lærer du i tysk

Tyskland er én af Danmarks vigtigste samhandelspartnere. Det er derfor vigtigt at kunne tale og forstå sproget. I enkeltfagene med tysk arbejder vi med sprogbrug og grammatik, og du lærer at føre en samtale og skrive tekster på tysk. Derudover kigger vi også nærmere på den tyske kultur, det tyske samfund og erhvervslivet i Tyskland. Samtidig får du også en indsigt i historie og samfundsmæssige forhold i tysktalende lande. 

Undervisningens indhold

  • Skriftlig og mundtlig formidling
  • Tysk grammatik – herunder korrekt sprog, retstavning og tegnsætning
  • Udtale, ordforråd, fagudtryk og faste vendinger på tysk
  • Kulturelle og samfundsmæssige forhold i tysktalende lande

Tysk - enkeltfag

Undervisere
Kirsten Sørensen
Underviser
Jeg har flere års erfaring med undervisning i dansk og tysk fra niveau F-A i Åbent Læringscenter på Aalborg Handelsskole samt fjernundervisning. Jeg har især stor erfaring med elever på dansk C- og A-niveau samt tysk C- og B-niveau, da de fleste elever har brug for netop disse niveauer i forbindelse med deres uddannelse eller opgradering af enkeltfag.

Der er tale om enkeltmandsundervisning, da vi har løbende optag hver uge. Dette giver god mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov. Jeg har afholdt mere end tusinde onlinesamtaler, og hertil kommer samtaler med elever i Åbent Læringscenter.
Spørgsmål? Kontakt os
Trine Hyldig Christensen
Trine Hyldig Christensen
Uddannelsessekretær
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.

FAQ om enkeltfag

Få svar på de mest stillede spørgsmål om vores enkeltfag, som du kan følge som fjernundervisning.

Et enkeltfag er et fag, som du kan tage individuelt uden at skulle være indskrevet på en fuld uddannelse. Det giver dig mulighed for at studere et bestemt emne eller forbedre dine færdigheder inden for et specifikt område. Du kan også læse et enkeltfag, hvis du skal bruge et bestemt niveau for at kunne søge ind på den videregående uddannelse. 
Når du tager enkeltfag, er det som udgangspunkt ikke muligt at få SU. Nærmere oplysninger kan du få hos studievejlederne.

Varigheden af et enkeltfag kan variere afhængigt af emnet og fagets niveau. Under hvert enkeltfag på vores hjemmeside kan du se det estimerede timeforbrug.

Du skal have et headset med mikrofon samt et webkamera til din computer og selvfølelig en god internetforbindelse

Prisen for at deltage kan variere afhængig af din baggrund. Se nærmere under de enkelte fag eller kontakt studievejlederne.

I sprogundervisningen får du skriftlige opgaver. Mundtlig træning foregår online som fjernkursist.