Toggle navigation
Enkeltfag og supplering

Enkeltfag og supplering

Vælg mellem mange forskellige enkeltfag på A til F-niveauer.

Tysk - enkeltfag

Tysk – enkeltfag og fjernundervisning

Bliv bedre til det tyske sprog og lær om tysktalende landes kulturer. Enkeltfaget Tysk udbydes også som fjernundervisning.
ah2018_1088_mindste

Det lærer du i tysk

Tyskland er én af Danmarks vigtigste samhandelspartnere. Det er derfor vigtigt at kunne tale og forstå sproget. I enkeltfagene med tysk arbejder vi med sprogbrug og grammatik, og du lærer at føre en samtale og skrive tekster på tysk. Derudover kigger vi også nærmere på den tyske kultur, det tyske samfund og erhvervslivet i Tyskland. Samtidig får du også en indsigt i historie og samfundsmæssige forhold i tysktalende lande. 

Undervisningens indhold

  • Skriftlig og mundtlig formidling
  • Tysk grammatik – herunder korrekt sprog, retstavning og tegnsætning
  • Udtale, ordforråd, fagudtryk og faste vendinger på tysk
  • Kulturelle og samfundsmæssige forhold i tysktalende lande
Spørgsmål? Kontakt os
Studievejledere - online forløb
Mette Nøhr
Mette Nøhr
Studievejleder
EUD/EUX Business
Nana Sigsgaard
Nana Sigsgaard
Studievejleder
Tina Overvad Skoust Lassen
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Undervisere
Kirsten Sørensen
Underviser
Jeg har flere års erfaring med undervisning i dansk og tysk fra niveau F-A i Åbent Læringscenter på Aalborg Handelsskole samt fjernundervisning. Jeg har især stor erfaring med elever på dansk C- og A-niveau samt tysk C- og B-niveau, da de fleste elever har brug for netop disse niveauer i forbindelse med deres uddannelse eller opgradering af enkeltfag.

Der er tale om enkeltmandsundervisning, da vi har løbende optag hver uge. Dette giver god mulighed for at tage udgangspunkt i den enkelte elevs behov. Jeg har afholdt mere end tusinde onlinesamtaler, og hertil kommer samtaler med elever i Åbent Læringscenter.