Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse Søg optagelse

Om Handelsgymnasiet Aalborg

Handelsgymnasiet Aalborg (HHX) er en del af Aalborg Handelsskole og består af to forskellige afdelinger, der er placeret i henholdsvis Saxogade og i Turøgade.

På Handelsgymnasiet går der ca. 1500 elever fordelt på 60 klasser. Samtidig er der tilknyttet ca. 120 undervisere til at varetage undervisningen. Mange af disse har en baggrund i en kandidateksamen og erhvervserfaring fra forskellige virksomheder. 

De to afdelinger - Saxogade og Turøgade

Du finder Handelsgymnasiet Aalborg i både Saxogade og Turøgade, og hver afdeling har sit helt eget miljø og atmosfære. Selv om afdelingerne er placeret to forskellige steder i Aalborg, findes der på skolen en overordnet ledelse for Handelsgymnasiet. Det betyder en samlet strategi og overordnet vision, der er med til at sikre en høj kvalitet af undervisningen.

ah2018_1296

Handelsgymnasiet i Saxogade

Handelsgymnasiet i Saxogade ligger midt i Aalborg Vestby - meget centralt i forhold til midtbyen og det pulserende byliv med butikker, sportsbegivenheder, koncerter og meget andet. Skolens bygninger er opført i 1957, men gennemgik en gennemgribende renovering i både 1999 og 2011. Skolen har et moderne og åbent læringsmiljø med lyse og indbydende lokaler.

Det er nemt at komme til og fra skolen med offentlige transportmidler. Bus nr. 16 kører lige til døren, og der er 5 minutters gang til nærbanestationen ”Vestbyen”. 

ah2018_1303

Handelsgymnasiet i Turøgade

Handelsgymnasiet i Turøgade ligger i Øgade-kvarteret lidt øst for Aalborg Centrum. Gymnasiet ligger tæt på Aalborgs nye kulturcentrum, hvor man finder caféer, Tivoli Karolinelund, butikscenteret Friis og kulturhuset Nordkraft. Skolen har til huse i historiske bygninger, men er løbende blevet istandsat og tilbyder nu eleverne moderne lokaler og et indbydende læringsmiljø.

Fra skolen er der adgang til en række offentlige transportmidler, der går lige til døren.