Toggle navigation
Fjernundervisning

Fjernundervisning

Tag et kursus eller uddannelse, når du har tid.

Fordele ved fjernundervisning

Fjernundervisning er en super fleksibel undervisningsform, som giver dig mulighed for at tage et kursus eller uddannelse, når du har tid. Følg undervisningen hjemme, på kontoret eller fra udlandet.
ah2014_053(1)

Forny din viden når du har tid - fx hjemme, fra kontoret eller fra udlandet. Med fjernundervisning kan du tilpasse dit kursus eller uddannelse ift. din hverdag. Du kan studere om dagen, om aftenen eller i weekenden. Det er helt op til dig! Mange af forløbene kan desuden tages sideløbende med fx arbejde eller andre studier. Formen med fjernundervisning giver dig en lang række fordele:

  • Fleksibelt kursus-/uddannelsesforløb
  • Undervisningen kan foregå i dit tempo
  • Undervisningen kan foregå på tidspunkter, der passer dig
  • Du kan følge undervisningen overalt – både hjemme, på kontoret eller i udlandet
  • Du sparer transporttid

100% online undervisning

Ved fjernundervisning foregår al læring online. Det vil sige, at undervisningsmaterialet ligger online, så du kan løse opgaverne og sende dem elektronisk til din underviser. I mange fag benytter vi også små film til at underbygge teorien eller som opgaveoplæg. I nogle fag vil der også være individuelle samtaler – gælder specielt for fjernundervisning, der vedrører sprog. Her vil der blive lavet samtaler via nettet.

På mange forløb har du desuden mulighed for også at tage din eksamen online. Der gælder dog enkelte undtagelser på nogle af vores enkeltfag på højniveauer, hvor den skriftlige eksamen skal foregå på skolen.

Med fjernundervisning får du med andre ord frihed til at kunne tilrettelægge din undervisning. Her bestemmer du selv, hvornår du vil læse og løse opgaver. At følge undervisningsforløb som fjernundervisning kræver derfor, at du er god til at motivere dig selv.

Hvem kan optages på fjernundervisning?

Alle kan optages på fjernundervisning. Forløbene er specielt oplagte for dig, der ikke har mulighed for at følge undervisningen på traditionel vis eller som fx ønsker at læse om aftenen.