Toggle navigation
Handelsskole

Handelsskole

Vi udbyder ungdomsuddannelser (HHX, EUX og EUD), kurser og enkeltfag

Privatlivs- og persondatapolitik for Aalborg Handelsskole

_A7A2630
Læs Aalborg Handelsskoles persondatapolitik og hvordan vi udviser dataansvarlighed og beskytter personoplysninger om studerende, medarbejdere og andre interessenter.

Denne persondatapolitik informerer om, hvordan Aalborg Handelsskole (AH) udviser dataansvarlighed og dermed beskytter personoplysninger om studerende, medarbejdere og andre interessenter tilknyttet AH. AH behandler regelmæssigt oplysninger for studerende og medarbejdere. En stor del af disse oplysninger er kategoriseret som persondata.

Persondatapolitikken angiver AHs standarder for, hvordan der indsamles, behandles, gemmes og slettes data om personer. Disse standarder sikrer datasikkerheden og -integriteten for den registrerede.

Nogle personoplysninger er AH er forpligtet til at have om studerende, for at administrere deres studieforløb. Det kan f.eks. være navn, adresse, mail, CPR-nr., adgangsgivende eksamen, karakterer, sygefravær, orlovsansøgninger mm.

Personoplysninger af denne art har AH som skole hjemmel til at indsamle og behandle.

Desuden er AH forpligtet til at behandle personoplysninger om medarbejdere ift. til personaleadministration.

På de områder, hvor AH ikke har hjemmel til at behandle personoplysninger, indhentes der samtykke fra personen. Dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage.

Helt grundlæggende gælder det, at vi på AH kun indsamler og behandler personoplysninger, som vi har brug for. Endvidere bruger vi kun oplysningerne til det formål der er oplyst. Endelig gemmes persondata kun så længe, der er et sagligt eller lovmæssigt behov for det.

Download