Toggle navigation
EUX Gymnasiet

EUX Gymnasiet

Den erhvervsfaglige studentereksamen Søg optagelse

Business

_A7A8879
Studieretningen Business er for dig, der gerne vil gå den klassiske vej på EUX Gymnasiet. Her vil du opleve en undervisning, som giver dig en solid forståelse for alle aspekter af en virksomheds drift - fra produktion og administration til salg, økonomi og strategi.

Med denne studieretning får du adgang til alle vores fagretninger: kontor, handel og butik (detail). Dermed er studieretningen oplagt for dig, der ønsker at specialisere dig inden for områder som handel og salg, fashion, butiksverdenen, webshops, kontor, kommunikation, markedsføring og meget mere.

I den daglige undervisning vil du opleve en tæt sammenhæng mellem teori og praksis, og der vil løbende blive inddraget emner i undervisningen, som tager udgangspunkt i samfund og virksomheder.

Studieretningen er for alle – uanset om du skal begynde på 1. semester (grundforløb 1) eller 2. semester (grundforløb 2).

Studieretningens indhold

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden? Vil du sælge det smarteste modetøj, de nyeste møbler, arbejde på kontor eller har du en drøm om at blive selvstændig? Alt dette og meget andet kan du blive med studieretningen Business.

EUX-uddannelsen kombinerer både teori og praksis. For dig som elev vil du derfor opleve en undervisning, hvor vi løbende forholder os til de ting, der sker i samfundet, og vi inddrager rigtig gerne cases fra de virksomheder, som vi besøger. Med andre ord klæder vi dig på til en fremtid i erhvervslivet.
Med studieretningen behøver du ikke på forhånd at have valgt en branche inden du begynder på EUX-uddannelsen. Studieretningen giver nemlig adgang til alle specialer inden for kontor, handel og butik (detail).

Når du begynder på studieretningen bliver du introduceret for nye fag, der gør dig skarp på handel, samfund, erhvervsliv, markedsføring og meget mere. Via disse fag kan du blive klogere på, hvilken branche der interesserer dig mest, og hvordan du dermed vil forme din EUX-uddannelse.
I løbet af uddannelsen får du mulighed for at komme på en 3-5 dages studietur - det kan fx være til en europæisk by som Berlin, Amsterdam, München eller Barcelona.

Du skal påregne en egenbetaling for studieturen på ca. 3.000 - 3.500 kr.
 

Sådan søger du ind på uddannelsen

Du søger om optagelse til EUX Gymnasiet via Optagelse.dk.

_A7A8489

Specialer på studieretningen

Kontoruddannelser med læreplads

Med en kontoruddannelse åbner der sig et væld af spændende jobmuligheder inden ...

LÆS MERE

Handelsuddannelser med læreplads

På handelsuddannelsen kommer du til at arbejde på B2B-markedet, hvor virksomhed...

LÆS MERE

Butiksuddannelser med læreplads

Med en uddannelse inden for butik (også kaldet detail) kommer du bl.a. til at a...

LÆS MERE