Toggle navigation
EUX Gymnasiet

EUX Gymnasiet

Den erhvervsfaglige studentereksamen

EUX Business

_A7A8879
EUX Business er for dig, der gerne vil gå den klassiske vej på EUX Gymnasiet. Her får du mulighed for at specialisere dig i lige de områder, som du ønsker. EUX Business giver desuden adgang til lærepladser inden for alle fire brancher: kontor, handel, detail (butik) og event.

Studieretningen EUX Business er for dig, der gerne vil have en erhvervsfaglig studentereksamen, hvor du får adgang til alle typer lærepladser inden for kontor, handel, butik og event. Her kan du specialisere dig inden for områder som handel og salg, fashion, butiksverdenen, webshops, kontor, kommunikation, markedsføring og meget mere. 

Med denne studieretning står alle dine døre åbne. Du vil opleve en spændende undervisning med erhvervslivet som omdrejningspunkt. Her kombineres teori og praksis, og du vil løbende opleve virksomhedsbesøg og oplæg fra virksomheder, ligesom du vil blive udfordret med cases fra erhvervslivet. Vi gør meget ud af at samarbejde med erhvervslivet. 

Fordele med EUX Business

Hvad drømmer du om at arbejde med i fremtiden? Vil du sælge det smarteste modetøj, de nyeste møbler, vil du være skolelærer, eller har du en drøm om at blive selvstændig? Alt dette og meget andet kan du blive med studieretningen EUX Business.

EUX-uddannelsen kombinerer både teori og praksis. For dig som elev vil du derfor opleve en undervisning, der foregår helt tæt på virkeligheden. Vi forholder os løbende til de ting, der sker i samfundet omkring os, og inddrager rigtig gerne cases fra de virksomheder, som vi besøger. Med andre ord klæder vi dig på til en fremtid i erhvervslivet.
Med denne studieretning behøver du ikke på forhånd at have valgt en branche inden du begynder på EUX-uddannelsen. Studieretningen giver nemlig adgang til alle typer af lærepladser inden for kontor, handel, butik (detail) og event. 

Når du begynder på studieretningen bliver du introduceret for nye fag, der gør dig skarp på handel, samfund, erhvervsliv, markedsføring og meget mere. Via disse fag kan du blive klogere på, hvilken branche der interesserer dig mest, og hvordan du dermed vil forme din EUX-uddannelse.
I løbet af uddannelsen får du mulighed for at komme på en 3-5 dages studietur - det kan fx være til en europæisk by som Berlin, Amsterdam, München eller Barcelona.
_A7A8489

Studieretningen giver adgang til lærepladser inden for

Handelsuddannelser med læreplads

På handelsuddannelsen kommer du til at arbejde på B2B-markedet, hvor virksomhed...

LÆS MERE

Kontoruddannelser med læreplads

Med en kontoruddannelse åbner der sig et væld af spændende jobmuligheder inden ...

LÆS MERE

Butiksuddannelser med læreplads

Med en uddannelse inden for butik (også kaldet detail) kommer du bl.a. til at a...

LÆS MERE

Eventuddannelser med læreplads

Målet med en uddannelse inden for event er, at du kan deltage i kreativ idéudvi...

LÆS MERE