Toggle navigation
Enkeltfag og supplering

Enkeltfag og supplering

Vælg mellem mange forskellige enkeltfag på A til F-niveauer.

Alle enkeltfag (A- til F-niveauer)

Afsætning
Dansk
Engelsk
Erhvervsinformatik
Erhvervsjura
Historie
Informatik
Kulturforståelse
Matematik
Organisation
Samfundsfag
Tysk
Virksomhedsøkonomi

Enkeltfag på A- til F-niveau - tag forløbet online

Mangler du et fag eller niveau for at kunne læse videre eller ønsker du at tage et fag for at opkvalificere dig? Vi udbyder en lang række enkeltfag på forskellige niveauer, som både kan tages på skolen eller som fjernundervisning.
Enkeltfag på A-F niveau

Vælg mellem 14 forskellige enkeltfag

Har du fundet drømmeuddannelsen, men mangler du ét eller flere fag for at kunne søge ind? Hos os kan du følge de fag, der er adgangsgivende for netop den videregående uddannelse, som du ønsker at blive optaget på.

Vores enkeltfag er også oplagt for dig, der blot ønsker at styrke dine kompetencer og blive klogere på bestemte fag. Vi udbyder enkeltfag inden for fx:

  • Matematik
  • Dansk
  • Engelsk
  • Virksomhedsøkonomi
  • …og en lang række andre fag

Langt de fleste af vores enkeltfag findes på forskellige niveauer – lige fra F-niveau til gymnasialt niveau (A-, B- og C-niveau). Har du brug for flere enkeltfag eller ønsker du at tage flere niveauer i et fag (fx fra C- til A-niveau) kan dette også sagtens lade sig gøre. Vi anbefaler dog, at du afslutter ét fag ad gangen.

Mangler du et fag, som ikke står på listen, så kontakt os gerne på tlf. 9936 4740 for at høre mere om dine muligheder.

Tag enkeltfag online

Fleksibel undervisning som enten fjernundervisning eller selvstudium

Du kan følge dit enkeltfag som enten selvstudium på Aalborg Handelsskole eller som ren fjernundervisning. Der er løbende optag på alle vores enkeltfag, så du kan begynde, når det passer dig bedst.

Vi har stor erfaring i fjernundervisning, så du kan arbejde med enkeltfaget hjemmefra – uanset hvor i landet du bor. Fagene kan du tage sideløbende med fx et arbejde, da du kan følge faget om aftenen og i weekenderne. Fleksibiliteten gør også, at du kan følge faget i dit eget tempo, men det kræver samtidig en stor selvdisciplin, da du selv skal tilrettelægge din undervisningstid.

Ønsker du at kombinere fjernundervisning med fysisk fremmøde på skolen er dette også en mulighed.

Under hvert enkeltfag kan du læse mere om indhold, varighed, eksamenstidspunkter m.m. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Økonomi

Priserne varierer afhængig af enkeltfag og niveau, og du finder derfor alle priser under hvert enkelt fag. Skal du bruge faget til en videregående uddannelse, kan det være gratis for dig at deltage. Læs mere under enkeltfagene.

Når du tager et enkeltfag har du som udgangspunkt ikke mulighed for at søge SU med mindre at det er en del af GSK-supplering.

Gymnasial supplering – GSK suppleringsfag

Et GSK-forløb (gymnasial suppleringskursus) er for dig, der gerne vil læse videre, men som mangler et eller flere fag for at komme ind på drømmestudiet. Du kan blive optaget på GSK, hvis du har en gymnasial eksamen (stx, hf, hhx, htx, eux) eller afsluttet en erhvervsuddannelse med minimum ét fag på C-niveau.

Læs mere om GSK suppleringsfag >>

EUS-forløb målrettet studenter, der ønsker elevplads

Er du student fra STX, HF eller HTX og ønsker du en elevplads i en virksomhed? Så skal du tilmelde dig et EUS-forløb. 

Kontakt os
Susanne Riis Hansen
Susanne Riis Hansen
Kontorelev
Trine Hyldig Christensen
Trine Hyldig Christensen
Uddannelsessekretær

FAQ om enkeltfag

Få svar på de mest stillede spørgsmål om vores enkeltfag, som du kan følge som fjernundervisning.

Et enkeltfag er et fag, som du kan tage individuelt uden at skulle være indskrevet på en fuld uddannelse. Det giver dig mulighed for at studere et bestemt emne eller forbedre dine færdigheder inden for et specifikt område. Du kan også læse et enkeltfag, hvis du skal bruge et bestemt niveau for at kunne søge ind på den videregående uddannelse. 
Når du tager enkeltfag, er det som udgangspunkt ikke muligt at få SU. Nærmere oplysninger kan du få hos studievejlederne.

Varigheden af et enkeltfag kan variere afhængigt af emnet og fagets niveau. Under hvert enkeltfag på vores hjemmeside kan du se det estimerede timeforbrug.

Du skal have et headset med mikrofon samt et webkamera til din computer og selvfølelig en god internetforbindelse

Prisen for at deltage kan variere afhængig af din baggrund. Se nærmere under de enkelte fag eller kontakt studievejlederne.

I sprogundervisningen får du skriftlige opgaver. Mundtlig træning foregår online som fjernkursist.