Enkeltfag og supplering

Vælg mellem mange forskellige enkeltfag på A til F-niveauer.

Enkeltfag - A til F-niveauer
Afsætning - niveau A, B, C
Dansk - niveau A, C, D, E, F
Engelsk - niveau A, B, C, D, E, F
Erhvervsinformatik - niveau C, D, E, F
Erhvervsjura - niveau C
Finansiering - niveau C
Historie - niveau A, B
Informatik - niveau B
Innovation - niveau C
International økonomi - niveau B
Matematik - niveau A, B, C, D, E, F
Organisation - niveau C
Samfundsfag - niveau A, B, C, D, E, F
Tysk - niveau A, B, C, D, E, F
Virksomhedsøkonomi - niveau A, B, C, D, E, F
Suppleringsforløb og overbygninger
Gymnasial Supplering (GS / GSK)
Supplerende overbygningsforløb - for elever fra HF og eux 1.del
Opfyld adgangskrav til EUD (dansk og matematik)
Forberedende voksenundervisning (FVU)

Enkeltfag på A- til F-niveau - tag forløbet online

Mangler du et fag eller niveau for at kunne læse videre eller ønsker du at tage et fag for at opkvalificere dig? Vi udbyder en lang række enkeltfag på forskellige niveauer, som både kan tages på skolen eller som fjernundervisning.

Vælg mellem 14 forskellige enkeltfag

Har du fundet drømmeuddannelsen, men mangler du ét eller flere fag for at kunne søge ind? Hos os kan du følge de fag, der er adgangsgivende for netop den videregående uddannelse, som du ønsker at blive optaget på.

Vores enkeltfag er også oplagt for dig, der blot ønsker at styrke dine kompetencer og blive klogere på bestemte fag. Vi udbyder enkeltfag inden for fx:

  • Matematik
  • Dansk
  • Engelsk
  • Virksomhedsøkonomi
  • …og en lang række andre fag

Langt de fleste af vores enkeltfag findes på forskellige niveauer – lige fra F-niveau til gymnasialt niveau (A-, B- og C-niveau). Har du brug for flere enkeltfag eller ønsker du at tage flere niveauer i et fag (fx fra C- til A-niveau) kan dette også sagtens lade sig gøre. Vi anbefaler dog, at du afslutter ét fag ad gangen.

Mangler du et fag, som ikke står på listen, så kontakt os gerne på tlf. 9936 4740 for at høre mere om dine muligheder.

Fleksibel undervisning som enten fjernundervisning eller selvstudium

Du kan følge dit enkeltfag som enten selvstudium på Aalborg Handelsskole eller som ren fjernundervisning. Der er løbende optag på alle vores enkeltfag, så du kan begynde, når det passer dig bedst.

Vi har stor erfaring i fjernundervisning, så du kan arbejde med enkeltfaget hjemmefra – uanset hvor i landet du bor. Fagene kan du tage sideløbende med fx et arbejde, da du kan følge faget om aftenen og i weekenderne. Fleksibiliteten gør også, at du kan følge faget i dit eget tempo, men det kræver samtidig en stor selvdisciplin, da du selv skal tilrettelægge din undervisningstid.

Ønsker du at kombinere fjernundervisning med fysisk fremmøde på skolen er dette også en mulighed.

Under hvert enkeltfag kan du læse mere om indhold, varighed, eksamenstidspunkter m.m. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Økonomi

Priserne varierer afhængig af enkeltfag og niveau, og du finder derfor alle priser under hvert enkelt fag. Skal du bruge faget til en videregående uddannelse, kan det være gratis for dig at deltage. Læs mere under enkeltfagene.

Når du tager et enkeltfag har du som udgangspunkt ikke mulighed for at søge SU med mindre at det er en del af GSK-supplering.

Gymnasial supplering – GSK suppleringsfag

Et GSK-forløb (gymnasial suppleringskursus) er for dig, der gerne vil læse videre, men som mangler et eller flere fag for at komme ind på drømmestudiet. Du kan blive optaget på GSK, hvis du har en gymnasial eksamen (stx, hf, hhx, htx, eux) eller afsluttet en erhvervsuddannelse med minimum ét fag på C-niveau.

Læs mere om GSK suppleringsfag >>

EUS-forløb målrettet studenter, der ønsker elevplads

Er du student fra STX, HF eller HTX og ønsker du en elevplads i en virksomhed? Så skal du tilmelde dig et EUS-forløb. 

Kontakt os
Studievejledere - online forløb
Mette Marie Melgaard
Studievejleder
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Louise Christensen
Studievejleder og underviser
Undervisere
Jan Andersen
Underviser
Jeg er faglærer i Matematik og underviser hovedsageligt på fjernundervisning og træffes jævnligt i Åbent Læringscenter.

Jeg har en bred erfaring efter 30 år som underviser og uddannelseskonsulent, hvor jeg fortrinsvist har undervist kursister inden for Matematik ,...
Læs mere
Kirsten Sørensen
Underviser
Jeg har flere års erfaring med undervisning i dansk og tysk fra niveau F-A i Åbent Læringscenter på Aalborg Handelsskole samt fjernundervisning. Jeg har især stor erfaring med elever på dansk C- og A-niveau samt tysk C- og B-niveau, da de fleste elever har brug for n...
Læs mere
Lars Binderup
Underviser
Jeg underviser i Samfundsfag, Virksomhedsøkonomi og Organisation. Jeg har været ansat ved Aalborg Handelsskole siden 2016 og er primært tilknyttet Åbent LæringsCenter og online-undervisning. Mit fokus er, at skabe tryghed og motivere den enkelte elev til at udvikle s...
Læs mere
Lasse Kristiansen
Underviser
Jeg underviser i Afsætning og har mit primære fokus på online/fjernundervisning, som jeg ser et stort potentiale i. Ved siden af mit virke som handelslærer, laver jeg lidt forretningsoptimering og analysearbejde på konsulentbasis. Det er vigtigt for mig at bevare min...
Læs mere
Sorla Lind
Underviser
Jeg har været ansat på Aalborg Handelsskole siden 2018. Mit primære arbejdsområde er undervisning af onlineelever, hvor jeg underviser i engelsk. Her bestræber jeg mig på at give mine elever en god oplevelse af at tage et sprogfag online.
Tina Da Silva
Underviser
Du møder mig, hvis du vælger at læse Afsætning eller tage et kursus inden for bl.a. Digital Handel og Grundlæggende administration. Du får mig måske også at kende, hvis du vælger et kort kursus inden for marketing og kommunikation, da det også er min store passion. L...
Læs mere
Torben Vesterager
Underviser
Jeg underviser i Afsætning og Erhvervsinformatik og har siden 2014 arbejdet med onlineundervisning. Vores individuelle onlineundervisning giver en unik mulighed for at tage en uddannelse hvor som helst, og vores store erfaring med tilrettelæggelse af onlineundervisni...
Læs mere
Torsten Olesen
Handelslærer
Jeg har undervist på Aalborg Handelsskole siden 2007, hvor jeg blev ansat efter færdiggørelsen af uddannelsen som Markedsføringøkonom. Jeg har undervist i fagene Afsætning, Erhvervsøkonomi og Samfundsfag på Niveau C på skolens erhveruddannelser indtil 2014, hvor jeg ...
Læs mere
Louise Christensen
Studievejleder og underviser
Jeg har været ansat på Aalborg Handelsskole siden 2015 efter at have afsluttet en kandidatuddannelse i Engelsk og Kulturforståelse.

Jeg underviser primært fjernstuderende i uddannelsesspecifikke fag på grundforløbene og vores EUS5 hold, hvor jeg sammen med mine k...
Læs mere