Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse Søg optagelse

Særlige HHX-forløb og klasser

_A7A3697
På Handelsgymnasiet Aalborg har du mulighed for at følge nogle særlige forløb afhængig af, om du ønsker at styrke dine kompetencer inden for sprog og kultur, iværksætteri eller hvis du dyrker sport på professionelt plan.
Nogle af vores forløb kan tilvælges imens du går på uddannelsen, mens andre skal ansøges om ved tilmelding til HHX-uddannelsen eller i løbet af dit grundforløb (første 3 måneder).

Lige nu udbyder vi følgende forløb:
Med et sprog- og praktikophold kan du få tre ugers sproglig og kulturel fordybelse i enten Spanien, Tyskland, Frankrig eller Irland. Du får mulighed for at kombinere sproglæring med relevant arbejdserfaring i en virksomhed, hvilket giver dig en unik chance for at udvikle både dine sproglige og faglige kompetencer.

Læs mere om sprog- og praktikophold >
En international klasse på HHX giver dig mulighed for at få et internationalt perspektiv i din undervisning og dermed forbedre dine sprogkundskaber. Dette kan forberede dig på en international karriere eller videreuddannelse i udlandet.

Læs mere om internationale klasser >
I skolens iværksættermiljø kan du udvikle dine kreative og innovative evner ved at arbejde med idéudvikling, problemløsning og projektledelse. Du får også mulighed for at deltage i konkurrencer og messer og dermed vise dine talenter frem.

Læs mere om innovation og iværksætteri >
Kombinér din passion for sport med din gymnasieuddannelse. Vi samarbejder desuden med Team Danmark, hvilket giver dig mulighed for at træne på eliteniveau sideløbende med din skolegang.

Læs mere om elitesport og Team Danmark >

HHX-forløb og klasser

Sprog- og praktikophold i udlandet

Som HHX-elev har du i 3.g mulighed for at komme i sprog- og praktikophold i udl...

LÆS MERE

Internationale klasser på HHX

Sigter du mod en uddannelse i udlandet eller en karriere i en international vir...

LÆS MERE

Innovation og Iværksætteri på HHX

På Handelsgymnasiet er innovation og iværksætteri to helt centrale nøgleord. He...

LÆS MERE

Elitesport og Team Danmark på Handelsgymnasiet Aalborg

Kombiner sport og uddannelse! På Handelsgymnasiet Aalborg har vi oprettet Elite...

LÆS MERE