Toggle navigation
Center for Karriere og Uddannelse

Center for Karriere og Uddannelse

Info for dig i job

Der kan være mange grunde til at lære nyt. Vi opdaterer dig med kurser og uddannelser inden for fx it, sprog, økonomi, ledelse, kommunikation og salg.
ah2018_1122
Jo større indsigt og viden du har inden for din branche, jo mere værdi kan du skabe i din virksomhed. Lad os hjælpe dig med at blive endnu bedre til dit arbejde eller lær helt nye områder at kende.
 
Der kan være mange grunde til at tage et kursus:
  • Nysgerrig på den nyeste viden
  • Lær nye værktøjer at kende og bliv klar til nye udfordringer på jobbet
  • Gå på jagt efter en anden karrierevej
Uanset dit mål med kurset, tilbyder vi nyt liv til din viden. Så tag skridtet i dag – så er du i gang i morgen.

Et kursus på Aalborg Handelsskole styrker ikke kun din faglige ballast og karriere. Det baner også vejen for fornyet motivation og personlige succeser. Hos os kan du vælge mellem en lang række kompetencegivende kurser. Udgangspunktet er dog altid dig, din situation og dine ønsker. På mange af kurserne får du konkret viden og brugbare værktøjer, som kan bruges direkte i din arbejdsdag og arbejdssituation. Kun herved kan vi sikre, at du får det optimale udbytte af forløbet. 

Kontakt os gerne - vi hjælper og rådgiver gerne, så du kan udvikle dine kompetencer på bedst mulig vis.

Sådan tilmelder du dig

Afhængig af kursustype vil tilmeldingen ske enten via www.voksenuddannelse.dk eller via en formular her på vores hjemmeside. Følg blot anvisningerne under det enkelte kursus.  
 
  • Medarbejder / privatperson: Deltager du på kurset som medarbejder skal du bruge dit private NemID ved tilmelding. 
  • Virksomhed / selvstændig / kursusadministrator: I nogle virksomheder findes der kursusadministratorer, der har adgang til at tilmelde medarbejderne på kurser. Det kan derfor være nødvendigt at få denne person til at tilmelde dig. Er du selvstændig eller kursusadministrator i en virksomhed, skal du bruge din NemID-medarbejdersignatur ved tilmelding.

Oplever I problemer i forbindelse med tilmelding, så kontakt gerne vores kursussekretærer, som sidder klar til at hjælpe. 
Find din afdeling