Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse

Vejledning på HHX

På Handelsgymnasiet kan du møde studievejledere, der alle står klar til at fortælle mere om HHX-uddannelsen. Derudover har vi en række vejledningstilbud, som er målrettet vores nuværende elever.
ah2018_273

På Handelsgymnasiet vil vi rigtig gerne vejlede og give råd, så du kan træffe det rigtige uddannelsesvalg. Sidder du med spørgsmål vedr. hhx-uddannelsen, fagene, adgangskrav, optagelse osv., så sidder vi naturligvis klar til at besvare dem.

Uanset om du er ny elev eller allerede går på HHX, så hjælper vores studievejledere dig videre.

Vejledningstilbud for nuværende elever

På Handelsgymnasiet Aalborg har vi en række vejledningstilbud, som du kan benytte dig af: 

Få også vejledning via ungdommens uddannelsesvejledning, ug.dk og eVejledning

Inden du begynder på HHX kan du også få information om uddannelsen hos Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU). Vejledningen gives på din folkeskole eller hos UU, hvis du ikke går i folkeskolen.
 
Du kan også få oplysninger og vejledning ved at klikke ind på Undervisningsministeriets vejledningsportal www.ug.dk. Her kan du finde informationsmateriale om de valg, du skal træffe i forbindelse med din HHX-uddannelse - herunder valg af studieretning og valgfag. Du kan også læse om de karrieremuligheder, som HHX fører til.  
 
Du kan også benyttes dig af eVejledning, der er en landsdækkende vejledningsportal, hvor du kan få vejledning om uddannelse og job. eVejledning har åbent både dag, aften og weekend, og du kan kontakte dem via chat, telefon og mail.