Toggle navigation
EUD Business

EUD Business

Uddannelser inden for handel og butik. Søg optagelse

Studielivet på EUD Business

_A7A8443
På Aalborg Handelsskole får du en dagligdag fyldt med lærerig undervisning, projektarbejde og praktiske opgaver. Men handelsskolen er meget mere end undervisning og lektier.

På EUD Business vil du møde jævnaldrende elever, der har samme interesser for uddannelse som dig. På skolen lægges der stor vægt på, at der i alle klasser skabes et godt sammenhold. Studiemiljøet har høj prioritet hos os. Det er vigtigt for os, at du trives på din uddannelse, og at du får gode oplevelser med dine klassekammerater og skolens øvrige elever. 

På EUD-uddannelsen krydres den daglige undervisning ofte med aktiviteter såsom virksomhedsbesøg, sportsturneringer, aktivitetsdage og fællesarrangementer.

Tilbud og aktiviteter

På EUD Business har vi nogle elevudvalg, som spiller en stor rolle i skolens sociale liv. Udvalgene arrangerer løbende en masse sjove aktiviteter såsom idrætsdag, fredagscafé, virksomhedsoplæg og meget mere.

Vi har forskellige udvalg: elevråd, festudvalg og gallafestudvalg. Hvis du har ideer eller forslag til aktiviteter eller forbedringer på skolen, så er du velkommen til at dele dem. Du kan også selv få større indflydelse på, hvad der skal ske på skolen, ved at tage del i elevudvalgenes arbejde. Det er både spændende og giver dig mulighed for at møde elever fra andre klasser og få nogle gode venner.

Som skole prioriterer vi det faglige højt, men vi stræber også efter, at du som elev trives og får nogle gode oplevelser sammen med dine klassekammerater. I den forbindelse arrangerer skolens elevråd flere fredagscafeer, hvor der har været temaer som: 

  • Halloween
  • Julefest
  • FIFA turnering
Her er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke temaer der kan bruges. Det samme gør sig gældende ved fester, som løbende arrangeres hen over skoleåret.