Toggle navigation
Handelsskole

Handelsskole

Vi udbyder ungdomsuddannelser (HHX, EUX og EUD), kurser og enkeltfag

Aalborg Handelsskole

På Aalborg Handelsskole tilbyder vi en bred vifte af erhvervsrettede uddannelser og kurser for unge, voksne og virksomheder. Her findes både et Handelsgymnasium (HHX), Erhvervsuddannelser (EUX Business og EUD Business) samt en moderne kursusafdeling - Center for Karriere & Uddannelse
ah2018_1308

Aalborg Handelsskole blev grundlagt i 1875 af Herman Møller og er i dag en stor uddannelsesinstitution placeret på fire adresser i Aalborg - Strandvejen, Langagervej, Turøgade og Saxogade.

På skolens afdelinger udbydes stort set alle former for uddannelse inden for det merkantile område. Det gælder både handelsgymnasiale uddannelser (HHX), erhvervsuddannelser (EUD Business og EUX Business) og flere typer af efter og videreuddannelser for unge, voksne og virksomheder. 

Kombinationen af en innovativ og international vinkel på hverdagen, et stærkt team af undervisere og løbende udvikling af vores tilbud gør os til ét af regionens foretrukne uddannelsessteder. Og med mange venskabsskoler fordelt over hele verden sikrer vi både et globalt aspekt på undervisningen, og samtidig holder vi os opdateret med ny viden og nye impulser.

Organisation og vedtægter

Aalborg Handelsskole er en selvejende institution. Ca. 2.500 elever og knap 300 medarbejdere har sin daglige gang på én af skolens fire afdelinger på henholdsvis Strandvejen, Langagervej, Turøgade og Saxogade. 
  • 3-årig gymnasial uddannelse
  • Beliggende i Turøgade og Saxogade.
  • EUX Gymnasiet og EUD Business (beliggende på Strandvejen)
  • Hovedforløb med en lang række specialer (beliggende på Langagervej)
  • Tilbyder arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), virksomhedstilpassede kurser og intensive korte kurser inden for bl.a. sprog, ledelse, økonomi, IT, salg og markedsføring m.m. Flere af kurserne kan desuden tages som fjernundervisning.
  • Udbyder enkeltfag og Åben Uddannelse
  • Beliggende på Langagervej.
  • Skolens fællesadministration og økonomiafdeling har til huse på Strandvejen 25, 9000 Aalborg.
På Aalborg Handelsskole har vi en række vedtægter. Vores nuværende vedtægter er godkendt af bestyrelsen d. 7. juni 2017 med virkning fra 1. juli 2017.

Download

Se også

Kontakt Aalborg Handelsskole

Kontakt Aalborg Handelsskole på vores hovednummer tlf. 9936 4600 eller tag dire...

LÆS MERE

Ledige stillinger

Se ledige stillingerSend en uopfordret ansøgning

LÆS MERE

Studie- og ordensregler samt politikker

På Aalborg Handelsskole er din undervisning og læring i fokus, og din trivsel h...

LÆS MERE

Kvalitet og evaluering på Aalborg Handelsskole

Aalborg Handelsskole ønsker at fremstå som en handlekraftig uddannelsesinstitut...

LÆS MERE