Toggle navigation
Aalborg Handelsskole

Aalborg Handelsskole

Aalborg Handelsskole

På Aalborg Handelsskole tilbyder vi en bred vifte af erhvervsrettede uddannelser og kurser for unge, voksne og virksomheder. Her findes både et Handelsgymnasium (HHX), Erhvervsuddannelser (EUX Business og EUD Business) samt en moderne kursusafdeling - Center for Karriere & Uddannelse
ah2018_1308

Aalborg Handelsskole blev grundlagt i 1875 af Herman Møller og er i dag en stor uddannelsesinstitution placeret på fire adresser i Aalborg - Strandvejen, Langagervej, Turøgade og Saxogade.

På skolens afdelinger udbydes stort set alle former for uddannelse inden for det merkantile område. Det gælder både handelsgymnasiale uddannelser (HHX), erhvervsuddannelser (EUD Business og EUX Business) og flere typer af efter og videreuddannelser for unge, voksne og virksomheder. 

Kombinationen af en innovativ og international vinkel på hverdagen, et stærkt team af undervisere og løbende udvikling af vores tilbud gør os til ét af regionens foretrukne uddannelsessteder. Og med mange venskabsskoler fordelt over hele verden sikrer vi både et globalt aspekt på undervisningen, og samtidig holder vi os opdateret med ny viden og nye impulser.

Et tæt samarbejde med erhvervslivet

På Aalborg Handelsskole tilstræber vi at udbyde en undervisning med udgangspunkt i de seneste udviklingstendenser, og som samtidig stemmer overens med virkeligheden. Inden for alle uddannelsesområder arbejder skolen derfor tæt sammen med en lang række af områdets virksomheder. Det betyder, at vores kurser og uddannelser er ajour og tæt på praksis i virksomhedernes dagligdag.
 
Netop samarbejdet med erhvervslivet er én af grundpillerne i skolens aktiviteter.