Toggle navigation
Fjernundervisning

Fjernundervisning

Tag et kursus eller uddannelse, når du har tid.

Priser og SU ved fjernundervisning

På flere af vores online uddannelser er det muligt at modtage SU. Se hvilke uddannelser du kan få SU til, og læs mere om, hvordan du ansøger.

Priser for online forløb

Som udgangspunkt er alle vores ungdomsuddannelser som fx EUX Business, EUD Business og EUS 5 uger gratis at deltage på via fjernundervisning.
 
Derimod er der deltagerbetaling på alle vores kurser, og i nogle tilfælde også i forbindelse med enkeltfag. Læs mere om priserne under hvert forløb eller kontakt os gerne for at høre mere om priser.
SU_og_penge

SU-berettiget online uddannelser

På flere af vores online forløb er det muligt at modtage SU. Vælger du en uddannelse, der er SU-berettiget, så kan du få SU uanset om du vælger uddannelsen på traditionel vis eller som fjernundervisning.

Følgende online uddannelser er SU-berettiget:

Du skal være studieaktiv på uddannelsen for at modtage SU. Konkret betyder det, at hvis du ikke følger din studieplan og laver dine opgaver, så kan du risikere at miste din SU.

Læs mere om SU-reglerne på www.su.dk.

Sådan søger du SU

Du kan søge om SU, når du har modtaget en bekræftelse på, at du er optaget på uddannelsen. Du skal selv ansøge om SU på minSU via linket www.su.dk. Du kan tidligst søge SU, når du har fået besked om, at du er optaget på en uddannelse - og tidligst en måned, før du starter på din uddannelse.

Har du spørgsmål vedr. SU i forbindelse med online uddannelserne, så kontakt gerne vores studievejledere. De kan hjælpe og rådgive dig.

Studievejledere - online forløb
Tina Overvad Skoust Lassen
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
Telefontid: kl. 8.00-10.00