Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse Søg optagelse

Iværksætter efter HHX

_A7A3444_(1)
På Handelsgymnasiet kan du blive klædt på ift. at opstarte egen virksomhed. Nogle elever vælger at forfølge deres iværksætterdrøm efter afsluttet HHX-uddannelse.

Går du med en lille iværksætter i maven? Som elev på Handelsgymnasiet Aalborg kommer du til at opleve et stort fokus på innovation og iværksætteri. Her lærer du at arbejde på en anderledes, selvstændig og ikke mindst praktisk måde med fagene. Du får samtidig mulighed for at prøve kræfter med livet som iværksætter - fx via vores eget innovation- og iværksættermiljø AHEAD. Her lærer du at etablere egen virksomhed, og du kommer til at deltage i konkurrencer og messer med din virksomhed – såvel regionalt som på nationalt og internationalt niveau.

Med Handelsgymnasiet bliver du med andre ord klædt godt på til at opstarte egen virksomhed. Flere af vores elever – specielt inden for studieretninger indeholdende entreprenørskab og innovation - oplever at blive CVR-registreret og virksomhedsejere allerede inden de bliver HHX-studenter. Nogle af disse vælger at forfølge deres iværksætterdrøm efter at de har afsluttet Handelsgymnasiet.

Har du også en iværksætteridé, der skal afprøves?