Toggle navigation
Enkeltfag og supplering

Enkeltfag og supplering

Vælg mellem mange forskellige enkeltfag på A til F-niveauer.

Erhvervsinformatik – enkeltfag og fjernundervisning

Bliv klogere på Erhvervsinformatik og opbyg dine digitale kompetencer. Enkeltfaget udbydes på flere forskellige niveauer.

Erhvervsinformatik har til formål at opbygge dine digitale kompetencer, som der i stigende grad er efterspurgt på arbejdsmarkedet. I faget vil du blandt andet møde værktøjer, som kan bruges til at analysere og vurdere digitale løsninger og du vil få præsenteret et godt fundament til din videre digitale dannelse. Faget indeholder derudover praktisk arbejde med at skabe digitale løsninger og en forståelse for digitale teknologier og automatisering i arbejdsmarkedet.

Samlet set har faget erhvervsinformatik fokus på at give dig styrkede forudsætninger for i en professionel og erhvervsfaglig sammenhæng at forstå, anvende, vurdere og medskabe digitale teknologier og artefakter, inden for dit fagområde.

Undervisningens indhold

  • Få forståelse for sikkerhed, etik og konsekvenser ved digitale teknologier
  • GDPR
  • Cybersikkerhed
  • Erhvervsrettet digital udvikling
  • Brugertest og videoproduktion
  • Teknologisk handleevne og computationel tankegang

Erhvervsinformatik - enkeltfag

Undervisere
Rene Jungersen
Underviser
Spørgsmål? Kontakt os
Susanne Riis Hansen
Susanne Riis Hansen
Kontorelev
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.

FAQ om enkeltfag

Få svar på de mest stillede spørgsmål om vores enkeltfag, som du kan følge som fjernundervisning.

Et enkeltfag er et fag, som du kan tage individuelt uden at skulle være indskrevet på en fuld uddannelse. Det giver dig mulighed for at studere et bestemt emne eller forbedre dine færdigheder inden for et specifikt område. Du kan også læse et enkeltfag, hvis du skal bruge et bestemt niveau for at kunne søge ind på den videregående uddannelse. 
Når du tager enkeltfag, er det som udgangspunkt ikke muligt at få SU. Nærmere oplysninger kan du få hos studievejlederne.

Varigheden af et enkeltfag kan variere afhængigt af emnet og fagets niveau. Under hvert enkeltfag på vores hjemmeside kan du se det estimerede timeforbrug.

Du skal have et headset med mikrofon samt et webkamera til din computer og selvfølelig en god internetforbindelse

Prisen for at deltage kan variere afhængig af din baggrund. Se nærmere under de enkelte fag eller kontakt studievejlederne.

I sprogundervisningen får du skriftlige opgaver. Mundtlig træning foregår online som fjernkursist.