Toggle navigation
Handelsskole

Handelsskole

Vi udbyder ungdomsuddannelser (HHX, EUX og EUD), kurser og enkeltfag

Login til Aalborg Handelsskoles digitale systemer

På Aalborg Handelsskoles afdelinger benytter vi en række forskellige IT-systemer. Her på siden kan du finde direkte links til at logge på de forskellige systemer.
IT-systemerne benyttes bl.a. til at se skemaer, melde fravær, tilgå undervisningsmaterialer, foretage afleveringer, se karakterer etc. Som virksomhed med elever ansat, har I også mulighed for at kigge med via eget login.

Studie+

I Studie+ kan du finde dit skema, skriftlige afleveringer, fravær, karakterer og samtaler. Det er altså på Studie+ at du kan se meddelelser, opgaver og lektier fra dine lærere og fra skolen. Du kan logge på Studie+ hjemmefra på www.studieplus.dk med dit UNIlogin. Studie+ virker på alle enheder (PC, mac, smartphone osv.). Du kan downloade Studie+-appen til din mobil, hvor du kan se skema, melde fravær og se samtaler (du får en notifikation på mobilen, når der er nyt i samtaler).

Moodle

Moodle er Aalborg Handelsskoles virtuelle læringsplatform, hvor du kan finde materialer og opgaver til de enkelte fag.
 

Elevplan

På Hovedforløbet benyttes Elevplan til at kommunikeres uddannelsesplaner og karakterer.

Webmail

Som ny elev på skolen vil der blive oprettet en personlig email, der slutter med @ah.dk. Du kan tilgå din skolemail her:

Hent Office-programmerne gratis

Som elev på skolen har du mulighed for at ente en gratis udgave af Office-pakken, så længe du er elev på skolen (og op til 30 dage efter). Du skal logge på med din ah-mail.