Toggle navigation
Center for Karriere og Uddannelse

Center for Karriere og Uddannelse

Fysiske rammer og faciliteter

En stor del af kurserne i Center for Karriere og Uddannelse foregår i egne lokaler på Langagervej, men det kan også ske på eksterne kursussteder, direkte hos den enkelte virksomhed, som fjernundervisning eller måske som en kombination af flere af dem.
Hos os finder du et moderne og åbent læringsmiljø, hvor lokalerne er lyse og indbydende. På IT-siden er skolen også i front, da den råder over professionelt indrettede IT-lokaler med bl.a. smartboards, hvor du kan få undervisning i flere af de nyeste programmer.

Vi har desuden en god kantine, hvor der tilbydes en lækker buffet med både kolde og varme retter til fornuftige priser. 
ah2018_1310

Brug kursusafdelingens faciliteter

Aalborg Handelsskole råder over nogle super gode faciliteter, når det handler om at afholde kurser eller lignende. Vi har lokaler til alle slags formål fra traditionel klasseundervisning til IT-undervisning og mindre gruppebaserede undervisningsformer. Vi har moderne pædagogiske faciliteter og kan opfylde de fleste ønsker inden for IT-baseret undervisning. 

Vi har kantinefaciliteter, som kan tilpasses den enkelte virksomheds behov, uanset om kursisterne ønsker at deltage i det daglige sociale miljø i Center for Karriere og Uddannelse, eller de ønsker mere personlige forhold. Vores kantine tilbyder et meget bredt og varieret udbud af mad og drikkevarer. 

Så står din virksomhed og mangler professionelle, moderne, effektive og behagelige faciliteter, så kontakt en medarbejder fra Center for Karriere og Uddannelse. Så finder vi den løsning, der passer bedst til jeres behov - det har en lang række virksomheder allerede gjort med stor succes.
Find din afdeling