Toggle navigation
Handelsgymnasiet

Handelsgymnasiet

HHX - 3-årig gymnasial uddannelse Søg optagelse

Partnerskabsaftale med Beierholm

Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm har sammen med Handelsgymnasiet Aalborg indgået en partnerskabsaftale for tre af skolens klasser.
Beierholm_pantone
Revisions- og rådgivningsvirksomheden Beierholm har indgået en partnerskabsaftale der betyder, at de er blevet partner for tre af skolens klasser – én fra hver årgang. Med aftalen får eleverne mulighed for både et komme på virksomhedsbesøg og arbejde med konkrete opgaver, der relaterer sig til virksomheden. Aftalen giver dermed eleverne et frisk indspark til den mere traditionelle undervisning, hvor de får et indblik i erhvervslivet set med en virksomheds briller. 

For eleverne i de tre klasser betyder partnerskabsaftalen med Beierholm rigtig meget, da de alle får en række spændende opgaver og oplevelser i løbet af uddannelsen:
Klasser Samarbejdet med Beierholm indebærer bl.a.
1. g Udover et spændende virksomhedsbesøg i efteråret, skal 1.g-klassen også løse en opgave med udgangspunkt i Beierholms årsrapport.
2. g For eleverne i 2.g-klassen udmønter samarbejdet sig i form af en erhvervscase, hvor eleverne skal bruge den viden og de værktøjer, som de har lært i fagene virksomhedsøkonomi, afsætning og markedsføring.
3. g Eleverne fra 3.g-klassen får også mulighed for at komme på virksomhedsbesøg hos Beierholm.  Derudover vil de i løbet af året få en gæsteundervisning i virksomhedsanalyse, hvor de kan stille spørgsmål til en medarbejder fra Beierholm. Endelig vil klassen også komme til at arbejde med konkrete caseopgaver, som efterfølgende skal præsenteres, og her vil der ligeledes være en repræsentant fra Beierholm til stede.