Toggle navigation
;

AHEAD

AHEAD er et miljø, hvor der gennemføres forskellige frivillige aktiviteter omkring iværksætteri.
Hvad kan vi gi' dig, spørger du? Her kan du få sparring af et team af motiverede undervisere, som har rigtig god erfaring inden for forskellige grene af iværksætteri.

AHEAD er både til dig, der gerne vil inspireres til at etablere din helt egen virksomhed, for dig, som har en ide´- men mangler vejledning til at få projektet på benene og for dig, som er ude efter staldtips og -tricks til en virksomhed, som allerede kører.

AHEAD er Handelsgymnasiet Aalborgs helt eget start-up miljø. AHEAD giver deltagende elever mulighed for at få vejledning, tryghed og fysiske rammer for egen virksomhedsopstart (start-up). Uanset valgt studieretning har eleverne i AHEAD mulighed for at afprøve både sig selv og HHX-fagene i praksis. Deltagelse i AHEAD foregår frivilligt og baserer sig derfor helt på elevernes egen vilje til at agere foretagsomt og på deres motivation for at starte egen virksomhed.

I AHEAD tror vi på, at frivillig træning af innovative kompetencer kan give eleverne både universelle og globale fordele. Desuden er viden mest værd, når den omsættes til praksis – og praksis gør bare teori meget mere forståeligt.