Opfyld adgangskrav til EUD - Dansk og Matematik

Hold
Løbende optag
Opfyld adgangskrav til EUD - Dansk og Matematik
Fjernundervisning
Løbende optag
Opfyld adgangskrav til EUD - Dansk og Matematik
Dagsundervisning i Åbent Læringscenter Åbent Læringscenter

Adgangskrav til Dansk og Matematik - EUD

Ønsker du at begynde på en erhvervsuddannelse og mangler du karakteren 02 i dansk eller matematik? For at begynde på en erhvervsuddannelse er det nu et adgangskrav, at du har mindst 02 i gennemsnitskarakter i både dansk og matematik til afgangsprøven i 9. eller 10. klasse (eller en tilsvarende prøve).

På Aalborg Handelsskole udbyder vi fagene matematik og dansk som enkeltfag, så du har mulighed for at læse fagene op og dermed opfylde adgangskravet. Fagene udbydes både som selvstudium på Aalborg Handelsskole samt som fjernundervisning, så du har mulighed for at læse fagene op hjemmefra

Målgruppe

Fagene er målrettet dig, der ikke har opnået adgangskravet på 02 i dansk eller matematik, og som ikke har bestået optagelsesprøven på din lokale erhvervsskole.

Da fagene udbydes som fjernundervisning, kan du følge fagene uanset hvor i landet, du bor. 

Pris

Undervisningen kan enten foregå i dagtimerne på Aalborg Handelsskoles afdeling på Langagervej i Aalborg eller som fjernundervisning. 

Tager du faget på skolen, vil du opleve et indbydende studiemiljø, hvor målrettet og selvstændig læring er i fokus. Undervisningen vil foregå i vores Åbent Læringscenter, hvor du kan sidde og arbejde selvstændigt med faget. Prisen vil være 1.000 kr. pr. fag pr. niveau.

Du har også mulighed for at tage hele undervisningen som fjernundervisning. Det betyder, at du kan arbejde med faget og opgaverne hjemmefra - uanset hvor du bor i landet. I den forbindelse bliver der lavet en studieplan. Her skal du deltage aktivt og aflevere de opgaver, der er fastlagt i studieplanen. Prisen vil være 2.000 kr. pr. fag pr. niveau.

Få mere at vide

Ønsker du at vide mere, så kontakt vores studievejledere.

Pris
Dagsundervisning (selvstudium)
DKK 1.000,00
Fjernundervisning
DKK 2.000,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Studievejledere - online forløb
Mette Marie Melgaard
Studievejleder
91333362 mmm@ah.dk Visitkort
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
27105961 tpl@ah.dk Visitkort
Louise Jensen
Studievejleder og underviser
91333335 loje@ah.dk Visitkort
Find din afdeling