< Tilbage

Opfyld adgangskrav til EUD - Dansk og Matematik

Aktuelle hold
Løbende optag
Opfyld adgangskrav til EUD - Dansk og Matematik
Fjernundervisning
Løbende optag
Opfyld adgangskrav til EUD - Dansk og Matematik
Dagsundervisning i Åbent Læringscenter Åbent Læringscenter

Adgangskrav til Dansk og Matematik - EUD

Ønsker du at begynde på en erhvervsuddannelse og mangler du karakteren 02 i dansk eller matematik? For at begynde på en erhvervsuddannelse er det nu et adgangskrav, at du har mindst 02 i gennemsnitskarakter i både dansk og matematik til afgangsprøven i 9. eller 10. klasse (eller en tilsvarende prøve).

På Aalborg Handelsskole udbyder vi fagene matematik og dansk som enkeltfag, så du har mulighed for at læse fagene op og dermed opfylde adgangskravet. Fagene udbydes både som selvstudium på Aalborg Handelsskole samt som fjernundervisning, så du har mulighed for at læse fagene op hjemmefra

Målgruppe

Fagene er målrettet dig, der ikke har opnået adgangskravet på 02 i dansk eller matematik, og som ikke har bestået optagelsesprøven på din lokale erhvervsskole.

Da fagene udbydes som fjernundervisning, kan du følge fagene uanset hvor i landet, du bor. 

Pris

Undervisningen kan enten foregå i dagtimerne på Aalborg Handelsskoles afdeling på Langagervej i Aalborg eller som fjernundervisning. 

Tager du faget på skolen, vil du opleve et indbydende studiemiljø, hvor målrettet og selvstændig læring er i fokus. Undervisningen vil foregå i vores Åbent Læringscenter, hvor du kan sidde og arbejde selvstændigt med faget. Prisen vil være 1.000 kr. pr. fag pr. niveau.

Du har også mulighed for at tage hele undervisningen som fjernundervisning. Det betyder, at du kan arbejde med faget og opgaverne hjemmefra - uanset hvor du bor i landet. I den forbindelse bliver der lavet en studieplan. Her skal du deltage aktivt og aflevere de opgaver, der er fastlagt i studieplanen. Prisen vil være 2.000 kr. pr. fag pr. niveau.

Få mere at vide

Ønsker du at vide mere, så kontakt vores studievejledere.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Pris
Dagsundervisning (selvstudium)
DKK 1.000,00
Fjernundervisning
DKK 2.000,00
< Tilbage

Spørgsmål og svar om enkeltfag

Få svar på de mest stillede spørgsmål om vores enkeltfag, som du kan følge som enten fjernundervisning eller i vores Åbent Læringscenter.

Forskel på fjernundervisning og Åbent Læringscenter?

Du arbejder med faget individuelt både som elev i Åbent Læringscenter og som fjernkursist. Som fjernkursist har du ikke mødepligt, og har du spørgsmål, så kontakter du din underviser. Du får svar indenfor 24 timer på skoledage. I Åbent Læringscenter har du mødepligt og der er altid undervisere til stede, som kan svare direkte på dine spørgsmål. 

Hvordan foregår sprogundervisningen?

I sprogundervisningen får du skriftlige opgaver. Mundtlig træning foregår online som fjernkursist og i Åbent Læringscenter sidder du overfor underviser.

Kan jeg få SU, når jeg tager enkeltfag?

Når du tager enkeltfag, er det som udgangspunkt ikke muligt at få SU. Nærmere oplysninger kan du få hos studievejlederne.

Hvor meget tid skal jeg bruge pr. enkeltfag?

Under hvert enkeltfag på vores hjemmeside kan du se det estimerede timeforbrug.

Hvilket computerudstyr skal jeg have som fjernkursist

Du skal have et headset med mikrofon samt et webkamera til din computer og selvfølelig en god internetforbindelse

Hvad koster det at deltage?

Prisen for at deltage kan variere afhængig af din baggrund. Se nærmere under de enkelte fag eller kontakt studievejlederne.
Andre spørgsmål? Kontakt os
Studievejledere - online forløb
Mette Marie Melgaard
Studievejleder
91333362 mmm@ah.dk
Tina Overvad Skoust Lassen
Studievejleder
27105961 tpl@ah.dk
Louise Jensen
Studievejleder og underviser
91333335 loje@ah.dk