Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

MS Project kurser

MS Project kursus
Se 1 hold
Næste startdato: 18-04-2023
Projektstyring med IT-værktøj
6 ugers jobrettet
Se 8 hold
Næste startdato: 07-06-2023
Varighed: 2 dage

MS Project kursus – kom godt i gang med projektstyring

Arbejder du projektorienteret eller er du projektleder, og ønsker du at benytte Microsoft Project som digital projektstyringsplatform? Så kan et MS Project kursus klæde dig bedre på til opgaven.

Microsoft Project er et effektivt planlægningsværktøj, som hurtigt kan hjælpe dig i gang med at oprette og styre projekter. På kurset lærer du om programmets funktioner og du prøver at oprette og vedligeholde dine egne projekter. Programmet understøtter alle step lige fra planlægning til evaluering, og alt dette er en del af kursusindholdet på vores kurser i MS Project.

Kursusindhold på vores Microsoft Project kursus

Du vil blive klædt på til at planlægge, udføre, følge og afrapportere dine projekter hurtigt og effektivt. Med et MS Project kursus får du kendskab til det populære program, der kan hjælpe dig med at gennemføre projekter med succes.

Vi tilbyder MS Project kurser på flere niveauer. Fælles for kurserne er, at du får indblik i programmets mange funktioner til udvikling og gennemførelse af din virksomheds projekter.

Du vil efter deltagelse i kurserne være i stand til at

  • planlægge og oprette nye projekter
  • vedligeholde, styre og afrapportere på eksisterende projekter
  • tilføje og allokere ressourcer
  • skabe opfølgning på projektets fremdrift og overblik
  • afslutte og evaluere på projekter

Vores Microsoft Project kurser udbydes både på grundlæggende og udvidet niveau. Der benyttes MS Project 2016. 

Virksomhedstilpasset kursus i MS Project

Vi kan skræddersy et forløb for én eller flere medarbejdere, hvor vi gennemgår programmets mange funktioner med udgangspunkt i jeres behov. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et virksomhedstilpasset kursus.

Vi har desuden mulighed for at medbringe PC’ere til alle kursister.

Undervisere
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.