Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Grundlæggende IT

Administrativ IT/superbruger
6 ugers jobrettet
Se 4 hold
Næste startdato: 08-05-2023
Varighed: 30 dage
Anvende regneark til beregninger og præsentation
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 25 hold
Næste startdato: 24-04-2023
Brug af pc på arbejdspladsen
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 25-08-2023
Varighed: 3 dage
Grundlæggende IT
Se 1 hold
Næste startdato: 25-08-2023
Varighed: 26 dage
Intro til IT på begynderniveau - 5 dage
Se 1 hold
Næste startdato: 23-10-2023
Varighed: 5 dage
Intro til Microsoft Office - 5 dage
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 04-12-2023
Varighed: 5 dage
Jobrelateret brug af styresystemer på pc
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 30-08-2023
Varighed: 2 dage
Søg og anvend informationer fra internettet
Se 1 hold
Næste startdato: 01-09-2023
Varighed: 1 dag
Tastaturbetjening ved brug af 10-fingersystem
6 ugers jobrettet
Se 1 hold
Næste startdato: 06-09-2023
Varighed: 3 dage

IT begynder kursus - lær de basale funktioner

Lær om computerens opbygning og bliv mere fortrolig med de mest basale funktioner på en computer. Vi udbyder flere spændende IT-kurser for begyndere, hvor du lærer alle de grundlæggende IT funktioner at kende. Her kan du bl.a. få en introduktion til computeren og de opgaver, du kan løse med den.

Lær at bruge en PC

Vores grundlæggende IT-kurser er for dig, der har brug for at opdatere din viden inden for området, og som ønsker at kunne bruge computeren på et grundlæggende niveau - fx i forbindelse med arbejdsrelaterede opgaver. 

Vi har IT-kurser for alle. På nogle af kurserne gennemgår vi computerens opbygning og vi kigger på de mest anvendte programmer, der får den til at virke. På andre kurser går vi mere i dybden med forskellige programmer, og du lærer at koble din computer på fx en virksomheds netværk og gemme data på et netværksdrev.

På vores grundlæggende IT kurser gennemgås relevante emner som:

  • Introduktion til en PC - herunder mus og tastatur

  • Internet og informationssøgning

  • E mails og kalendersystemer 

  • Tekstbehandling og redigering af tekster

  • IT-sikkerhed og håndtering af persondata

 
Når du har styr på de grundlæggende funktioner, tilbyder vi også IT-kurser målrettet dig, der gerne vil bygge videre på din IT-kunnen. Her kan du gå i dybden med enkeltprogrammer som fx Word eller Excel eller få ny viden inden for web og sociale medier.
Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt, at vi ikke lærer noget, så du vil som oftest se mig med et smil på læben. Som kursist skal du opleve, at du på vores kurser får en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge fremadrettet i din arbejdsdag.
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernundervisning.

Min tilgang som underviser er empatisk, inspirator og anerkendende.
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.
Rene Jungersen
Underviser