Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Outlook kurser

Outlook kursus
Se 1 hold
Næste startdato: 22-05-2023
Effektiv anvendelse af e-mail- og kalendersystemer
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 13 hold
Næste startdato: 08-05-2023
E-mail til jobbrug
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 3 hold
Næste startdato: 04-09-2023

Outlook kursus – lær mailprogrammets funktioner at kende

Bliv bedre til at administrere og organisere dine mails, kontaktpersoner, kalender og opgavelister. Vores kurser i Microsoft Outlook hjælper dig til at få overblik over din indbakke. Her lærer du at anvende Outlooks grundlæggende funktioner, og du får tips og tricks til at udnytte programmet optimalt.

MS Outlook er en del af Microsoft Office pakken, og programmet indeholder i dag meget mere end bare mails. Her kan du styre din kalender, oprette kontakter til medarbejdere og kunder, og du kan lave noter og deadlines, så du husker alle dine opgaver.

Vores kurser i Outlook udbydes både inden for Outlook 2013 og Outlook 2016.

Brug Outlook effektivt i dit arbejde

De fleste kende Microsofts mailprogram Outlook, men ved du, hvordan du bliver mere effektiv og sparer tid i systemet? Brug én dag på vores Outlook kursus. Her lærer du at mestre programmet, og du får redskaber til at fastholde de gode vaner og undgå spildtid.

Udvalgt indhold fra Outlook kurset:

  • Effektiv styring af dine e mails – herunder indbakke, sendt post, kladder m.m.
  • Kalenderfunktion – hold styr på møder, aftaler m.m.
  • Opret og rediger kontakter i adressebogen
  • Oprettelse, prioritering, uddelegering, styring og opfølgning på opgaver
  • Bliv bedre til at organisere i Outlook – bl.a. via mappestrukturer

Efter kurset kan du udnytte Outlooks smarte funktioner og bruge programmet som et professionelt arbejdsredskab. 

Virksomhedstilpasset kursus i Microsoft Outlook

Har I flere medarbejdere, der ønsker at lære Outlook 2013/2016? Vi kan skræddersy et forløb, hvor vi gennemgår de funktioner i programmet, som er relevante for jer. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et virksomhedstilpasset kursus.

Vi har desuden mulighed for at medbringe PC’ere til alle kursister.

Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt, at vi ikke lærer noget, så du vil som oftest se mig med et smil på læben. Som kursist skal du opleve, at du på vores kurser får en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge fremadrettet i din arbejdsdag.
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernundervisning.

Min tilgang som underviser er empatisk, inspirator og anerkendende.
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.
Rene Jungersen
Underviser