Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Access kurser

Access kursus
Se 1 hold
Næste startdato: 14-03-2023
Anvendelse af database i jobbet
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 2 hold
Næste startdato: 05-06-2023
Varighed: 2 dage
Oprette brugerflader og udskrifter i database
Garantikursus
Regional positivliste
Se 3 hold
Løbende optag

Access kurser - lær om databaser

Arbejder du med store mængder at data, fx vare- og kundekartoteker, prislister m.m. kan programmet Microsoft Access være en rigtig god hjælp. Databaseprogrammet muliggør opbevaring af store mængder data, som kan analyseres.

Er du interesseret i et database kursus? Lær at arbejde med bl.a.:

  • oprette og tilføje data til en database

  • lær om forskellige tabeller i programmet

  • redigere og slette i eksisterende data

  • lave rapporter, formularer m.m., som kan deles med andre

  • lær at lave forespørgsler i access

Kursus i Access på dit niveau

Vores kurser i Access udbydes på flere niveauer. Uanset om du er nybegynder i programmet eller allerede har erfaring med basisfunktionerne, så har vi et kursus, der matcher dit niveau. 

Kurserne kan udbydes i både 2016-versionen eller i Office 365. Kurserne kan også udbydes som virksomhedstilpassede kurser, hvor vi går i dybden med de funktioner, som I har behov for i virksomheden.

Om programmet

Ud over at være et databaseprogram, indeholder Access et meget stærkt udviklingsværktøj til at danne formularer og rapporter. Det vil sige, at du kan udvikle avancerede applikationer i Access og du får et fuldt udbygget programmeringssprog, der arbejder på tværs af hele Officepakkens programmer.

Access kan opfattes som et alt-i-en-pakke. Det er både en database, der kan indeksere og strukturere data, og samtidig er det et værktøj, der kan udvikle frontend applikationer, der tillader brugerne at se og redigere data.

Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt, at vi ikke lærer noget, så du vil som oftest se mig med et smil på læben. Som kursist skal du opleve, at du på vores kurser får en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge fremadrettet i din arbejdsdag.
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernundervisning.

Min tilgang som underviser er empatisk, inspirator og anerkendende.
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.
Rene Jungersen
Underviser