Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Powerpoint kurser

Powerpoint kursus
Se 1 hold
Næste startdato: 01-05-2023
Anvendelse af præsentationsprogrammer
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 11 hold
Næste startdato: 09-05-2023

Powerpoint kurser – lær at lave professionelle præsentationer

Vil du også lære at lave flotte, professionelle præsentationer? Med Microsoft PowerPoint kan du opbygge avancerede præsentationer indeholdende både tekst, billeder, lyd, animationer, video m.m. Vores PowerPoint kurser udbydes både i versionerne 2013 og 2016.

PowerPoint er et effektivt præsentationsværktøj, som kan gøre det lettere at præsentere et budskab over for fx en større forsamling eller i forbindelse med kundemøder. Bliv fortrolig med programmet og lær at lave skabeloner til både oplæg, kundemøder og infoskærme placeret i fx butikker, messeområder etc.

MS PowerPoint er en del af Microsoft Office pakken. 

Lav effektive og inspirerende præsentationer med Microsoft PowerPoint

Et PowerPoint kursus giver dig træning i at skabe professionel formidling gennem en effektiv og inspirerende PowerPoint-præsentation. Vores kurser giver dig en række grundlæggende værktøjer, så du lærer at opbygge præsentationer, der både imponerer og fanger dine modtagere. Du lærer både at bruge eksisterende skabeloner, men også at opbygge din helt egen skabelon med dit eget design.

På kurserne vil du også få en introduktion til, hvordan du kan levere dit budskab, så du brænder igennem – hver gang. Hvad skal der fx til for at fastholde dine modtagere? Et kursus i PowerPoint er en god investering, da du lærer programmets mange muligheder at kende. Dermed sparer du tid, når du fremadrettet hurtigt og effektivt skal udarbejde dine præsentationer. Efter deltagelse kan du gå direkte hjem og forvandle dine slides til et spændende og inspirerende diasshow.

Vores kurser i PowerPoint indeholder bl.a. emner som:

  • Layout og struktur
  • Interaktivitet i PowerPoint
  • Mastersider
  • Indsætte filmklip, musik, lyd m.m.
  • Diasshows

Virksomhedstilpasset kursus i Microsoft PowerPoint

Vi kan også skræddersy et PowerPoint-kursus, hvis I har en gruppe af medarbejdere, som ønsker at lære mere om programmet. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et virksomhedstilpasset kursus.

Vi har desuden mulighed for at medbringe PC’ere til alle kursister.

Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt, at vi ikke lærer noget, så du vil som oftest se mig med et smil på læben. Som kursist skal du opleve, at du på vores kurser får en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge fremadrettet i din arbejdsdag.
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernundervisning.

Min tilgang som underviser er empatisk, inspirator og anerkendende.
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.
Rene Jungersen
Underviser