Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Word kurser

Word kursus
Se 1 hold
Næste startdato: 11-04-2023
Brug af grafik i et tekstbehandlingsprogram
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 6 hold
Næste startdato: 12-05-2023
Fletning af dokumenter til masseproduktion
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 8 hold
Næste startdato: 16-05-2023
Håndtering og strukturering af længere tekster
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 6 hold
Næste startdato: 17-05-2023
Indskrivning og formatering af mindre tekster
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 9 hold
Næste startdato: 08-05-2023
Opstillinger og layout i tekst
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 9 hold
Næste startdato: 10-05-2023
Standardisering af virksomhedens dokumenter
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 6 hold
Næste startdato: 15-05-2023

Kurser i Word – grundlæggende og videregående niveau

Bruger du også Microsoft Word i dit daglige arbejde? Tag et kursus og lær programmets mange funktioner at kende. Vi udbyder både kurser på et grundlæggende og videregående niveau i programudgaverne Word 2016 og Word 365.

Microsoft Word er ét af de mest anvendte tekstbehandlingsprogrammer, og benyttes af mange virksomheder hver dag. Programmet findes i forskellige versioner som fx Word 2013, Word 2016 og som en del af Office 365. I Word har du mulighed for at opsætte professionelle dokumenter med tekst, tabeller, brevfletning m.m.

Lær funktioner i MS Word og arbejd mere effektiv

Få styr på Microsoft Words funktioner og bliv hurtigere og mere effektiv i din daglige brug af Word-programmet. Vores kurser er oplagte for dig, der arbejder med Microsoft Office pakken til daglig, og som ønsker at udnytte Words mange muligheder.

Du vil på Word-kurserne lære, hvordan programmet fungerer og hvordan de enkelte funktioner kan bruges effektivt i dit daglige arbejde. Vores Grundlæggende Word er for dig, der kun har lidt kendskab til programmet, mens videregående niveau er for dig, der ønsker at lære de mere avancerede funktioner og værktøjer i programmet at kende.

Med et Wordkursus vil du bl.a. kunne få et indblik i følgende områder:

 • Tips og tricks til, hvor nemt dit arbejde i Word kan gøres
 • Opstillinger og styring af tekster – herunder skrifttyper, skriftstørrelser, typografi og farver
 • Håndtering af store Word dokumenter
 • Afsnitsformatering – fx justering, indrykning, tabulatorer m.m.
 • Lave tabeller – herunder redigering af celler, kanter m.m.
 • Indsætte multimedieklip, billeder og figurer
 • Korrekturværktøjer

  Få et virksomhedstilpasset kursus i Microsoft Word

  Har I flere medarbejdere, der ønsker at lære bestemte funktioner i Word? Vi har også mulighed for at lave tilpassede Word-kurser, som tager udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Kontakt os for at høre mere om muligheden for et virksomhedstilpasset Word-kursus.

  Vi har desuden mulighed for at medbringe PC’ere til alle kursister.

  Undervisere
  Flemming Bille
  Underviser
  Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt, at vi ikke lærer noget, så du vil som oftest se mig med et smil på læben. Som kursist skal du opleve, at du på vores kurser får en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge fremadrettet i din arbejdsdag.
  Gitte Bové
  Underviser
  Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

  Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernundervisning.

  Min tilgang som underviser er empatisk, inspirator og anerkendende.
  Henrik Rosager-Hansen
  Underviser
  Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

  Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.
  Rene Jungersen
  Underviser