Toggle navigation
IT-kurser

IT-kurser

Få opgraderet din IT-viden med et spændende kursus.

Excel kurser

Avanceret Excel kursus
Se 2 hold
Næste startdato: 30-03-2023
Grundlæggende Excel kursus
Se 1 hold
Næste startdato: 12-04-2023
Udvidet Excel kursus
Se 1 hold
Næste startdato: 11-05-2023
Anvende regneark til beregninger og præsentation
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 25 hold
Næste startdato: 24-04-2023
Anvendelse af pivot-tabeller
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 6 hold
Næste startdato: 31-05-2023
Anvendelse af store datamængder i regneark
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 6 hold
Næste startdato: 30-05-2023
Bliv stærk i at arbejde i Excel regneark
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 6 hold
Næste startdato: 24-04-2023
Varighed: 5 dage
Design og automatisering af regneark
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 20 hold
Næste startdato: 27-04-2023
Oprette og anvende regneark
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 5 hold
Næste startdato: 15-09-2023
Præsentation af tal i regneark
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 15 hold
Næste startdato: 26-04-2023
1 kurser er skjult - tryk her for at vise dem

Excel kurser – fra begynder til avanceret niveau

Arbejder du med Microsoft Excel i hverdagen og vil du lære at udnytte programmets mange funktioner fuldt ud? Vores kurser i Excel er både for dig, der ønsker et grundlæggende kendskab til programmet og dig, der gerne vil have en introduktion til de mere avancerede formler og funktioner.

Excel, som er en del af Microsoft Office-pakken, er et databehandlingsprogram som benyttes af mange virksomheder til at arbejde med regneark og til at analyse og bearbejde data. I programmet kan du udføre beregninger, opstille tabeller, analysere datamængder og skabe rapporter.

Excel 2016 og Excel 365 – på både begynder- og ekspertniveau

Få styr på tal, tabeller og formler med et målrettet og intensivt Excelkursus. Alle kurserne har en varighed på én dag, og udbydes på forskellige niveauer fra begynder til avanceret niveau. Kurserne afholdes både inden for Microsoft Excel 2016 og Microsoft Excel 365.

Kurserne i Excel er oplagte for dig, der arbejder med regneark til daglig, og som ønsker at spare tid og gøre arbejdsgangene nemmere. Du vil undervejs få en masse tips og tricks, som du kan bruge i din hverdag, så du kan arbejde effektivt med programmets funktioner og muligheder.

Kursernes indhold

Afhængig af hvilket Excel-kursus du tilmelder dig, vil du kunne få viden, der passer til dit niveau. Eksempler på emner, der bliver gennemgået er:

  • Introduktion til programmet
  • Indtastning af tekst, tal og formler i regneark
  • Gemme og hente regneark
  • Budgetter og beregninger
  • Gennemgang af formler og funktioner
  • Avancerede tabeller og diagrammer
  • Filtrering og analysering af store datamængder
  • Pivottabeller
  • Funktionerne HVIS, Prognose, Afrund, Lopslag, Vopslag m.m.

Virksomhedstilpassede kurser i Excel

Har I flere medarbejdere, der har brug for et kursus i Excel? Så har vi mulighed for at udbyde kurserne som virksomhedskurser. Her kan forløb og indhold aftales individuelt med udgangspunkt i jeres behov og ønsker. Kontakt os for at høre mere om, hvordan I får et virksomhedstilpasset Excelkursus.

Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt, at vi ikke lærer noget, så du vil som oftest se mig med et smil på læben. Som kursist skal du opleve, at du på vores kurser får en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge fremadrettet i din arbejdsdag.
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernundervisning.

Min tilgang som underviser er empatisk, inspirator og anerkendende.
Henrik Rosager-Hansen
Underviser
Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i brug af IT - specielt Microsoft Office produkterne. Jeg underviser på alle niveauer. Kurserne kan både foregå på Aalborg Handelsskole eller hos jeres virksomhed eller via fjernundervisning. Ved virksomhedstilpassede kurser indleder vi oftest med en kort snak, så undervisningen kan tage udgangspunkt i den enkelte medarbejders kunnen og behov ift. arbejdsopgaver.

Jeg har ladet mig fortælle, at jeg er god til at tale i et sprog, som alle kan forstå. Endvidere er jeg god til at se hvor specielle dele af programmerne vil kunne bruges hos vores kunder.
Rene Jungersen
Underviser