Toggle navigation
Ledelse-ny1920x315_(1)

Coaching som ledelsesværktøj

Kort fortalt om kurset

Deltageren lærer på et grundlæggende niveau at planlægge og igangsætte coachingaktiviteter på det operationelle niveau som én af metoderne i personaleudvikling inden for eget arbejdsområde.

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Om forløbet

Lær at planlægge og igangsætte coachingaktiviteter

Du får en større faglig viden om, hvordan du kan anvende coaching som et ledelsesværktøj, og du får træning og konkrete værktøjer og inspiration til, hvordan du kan integrere coachingaktiviteter i din hverdag som leder.

Kursets indhold

  • Hvad er coaching?  
  • Hvornår kan jeg med fordel anvende coaching som ledelsesværktøj?
  • Træning i forskellige coachingmetoder
  • Hvordan kommer jeg i gang på min arbejdsplads?

Forudsætninger

Ingen.

Info om fag
44633 - Coaching som ledelsesværktøj

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod AMU-målgruppens ledere. Dvs. ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.

Beskrivelse: Deltageren kan på et grundlæggende niveau planlægge og igangsætte coachingaktiviteter på det operationelle niveau som én af metoderne i personaleudvikling.
Deltageren kender og kan anvende korrekte coachingmetoder i forskellige situationer f.eks. i forhold til grupper/enkeltpersoner og formel/uformel coaching.
Deltageren kan afdække forudsætningerne for at skabe et optimalt miljø for coaching på det operationelle niveau, og implementere metoden overfor medarbejdere.

Fagnummer: 44633 Coaching som ledelsesværktøj Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 1.869,85