Toggle navigation
Administration-1920x315

Innovative processer i den administrative praksis

6 ugers jobrettet
Kort fortalt om kurset

Efter uddannelsen kan deltageren arbejde med de forskellige faser i innovationsprocessen og på baggrund heraf identificere forandringsbehov som udgangspunkt for efterfølgende deltagelse i udvikling og implementering af nye innovative processer og tiltag indenfor det administrative område.

Hold

22-10-2024
Innovative processer i den administrative praksis
2 dage Fjernundervisning
22-10-2024
Innovative processer i den administrative praksis
2 dage Daghold
Info om fag
47606 - Innovative processer i den administrative praksis

Målgruppe: Uddannelsen er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der arbejder med, eller ønsker at arbejde med innovation.

Beskrivelse: Deltageren kan, på baggrund af kendskab til relevante værktøjer og metoder, som indgår i innovationsprocesser, identificere hvilke områder i den administrative praksis, som er egnede til at indgå i et innovationsforløb. Herefter kan deltageren medvirke ved udarbejdelse af en handlingsplan for forløbet og på baggrund heraf deltage i gennemførelsen med henblik på at skabe forbedring inden for den administrative praksis inden for eget jobområde.

Fagnummer: 47606 Innovative processer i den administrative praksis Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90