Kurser i administration

Få indblik i den nyeste viden og redskaber til at varetage dine opgaver.

Alle kurser i administration
Administration og sagsbehandling
Arbejdsmiljø og HR
Planlægning og projektarbejde

Kurser i administration

Arbejder du med administrative opgaver, og vil du have et indblik i den nyeste viden og redskaber til at varetage dine opgaver? Vi udbyder administrative kurser målrettet både offentlige og private virksomheder.

Administrationsområdet spiller ofte en meget central rolle for en velfungerende organisation. Det er samtidig et område, hvor arbejdsopgaverne løbende ændrer sig. Globaliseringen, nye IT-systemer samt ændringer i lovgivningen gør, at opgaverne løbende skal udføres på nye måder eller via nye IT-værktøjer. Det stiller høje krav til dig, der er administrativ medarbejder, da du skal besidde de rette kompetencer.

For mange administrative medarbejdere spænder arbejdsopgaverne i dag bredt. Du skal kunne bruge elektroniske værktøjer til alt fra tekstbehandling, post- og kalenderstyring til udarbejdelse af præsentationer. Samtidig skal du også kunne varetage opgaver såsom at skrive professionelle referater, forretningsbreve samt udføre omfattende planlægning.

Få de nyeste redskaber til dine administrative opgaver

Vi udbyder flere forskellige kurser, der kan hjælpe dig med at håndtere de mange forskellige udfordringer og opgaver, som du dagligt vil møde som administrativ medarbejder. Målet med kurserne er at give dig ny viden og en række værktøjer, så du kan løse dine mange opgaver effektivt.

Vores administrationskurser spænder vidt lige fra grundlæggende administration til mere specifikke emner såsom:

  • sagsbehandling
  • ferielov
  • håndtering af personoplysninger
  • HR
  • kommunikation og referatteknik
  • mødehåndtering
  • arbejdsprocesser m.m.

Kursernes varighed er fra 1-30 dage. Typisk varer kurserne 1-3 dage, men vi har også længerevarende forløb, hvor vi kommer omkring mange forskellige administrative opgaver.

Målgruppe

Kurserne inden for administration henvender sig til dig, der sidder med administrative opgaver, eller som ønsker at få fornyet din viden inden for området. Typisk vil din rolle måske være sekretær, koordinator, assistent, receptionist, sagsbehandler mv.

Andre relevante kurser

Arbejder du med administration, vil du også kunne finde relevante kurser inden for andre af vores kursusområder såsom IT, sprog, økonomi/regnskab og kommunikation.
Undervisere
Bo Weinreich
Underviser
Jeg underviser i ledelse og beslægtede discipliner som kommunikation og konflikthåndtering. Jeg lægger stor vægt på den praktiske vinkel. Som kursist bliver du involveret og får brugbare redskaber, så du umiddelbart kan omsætte undervisningen til praksis. Min erhverv...
Læs mere
Brian Lindhardt
Underviser
Jeg underviser i ledelses- og salgskurserne og har mere end 25 års undervisnings- og erhvervserfaring inden for området. Min tilgang til undervisning er, at man som kursist skal have et udbytte ved at deltage, samt at man som kursist kan sætte teorierne og sin nye vi...
Læs mere
Gitte Bové
Underviser
Jeg har mere end 25 års erfaring som underviser. Mine primære områder er IT, virksomhedsøkonomi/regnskabsforståelse og lønadministration.

Jeg har undervist på et utal af virksomhedsrettede/tilpassede forløb - både ude hos virksomhederne, på skolen og som fjernund...
Læs mere
Lars Krogsgaard
Underviser
Rasmus Yde
Underviser