Toggle navigation
Ledelse-ny1920x315_(1)

Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed

Garantikursus
6 ugers jobrettet
Kort fortalt om kurset

Efter kurset kan du arbejde med bæredygtighed i dit lederskab, herunder de 17 verdensmål, grøn omstilling og markedstendenser. Du kan motivere dine medarbejdere og bidrage til at udvikle en virksomhedskultur der understøtter bæredygtig forretningsudvikling.

Hold

Løbende optag
AMU-online - HR og Kommunikation - uge 35
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter
Løbende optag
AMU-online - HR og Kommunikation - uge 39
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter
30-09-2024
Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed
2 dage Daghold
Løbende optag
AMU-online - HR og Kommunikation - uge 44
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter
Løbende optag
AMU-online - HR og Kommunikation - uge 48
Fjernundervisning Garantikursus Åbent Læringscenter

Om forløbet

Grøn og bæredygtig virksomhed

Ønsker du som leder at føre din virksomhed i en mere bæredygtig retning? Måske har du indset nødvendigheden af at omstille virksomheden til en grønnere virkelighed? Bæredygtig ledelse er en ny ledelsesmæssig tilgang, der er opstået af en nødvendighed, men som samtidig skaber nye forretningsmæssige muligheder for din virksomhed.

Du får en række metoder og værktøjer til at klarlægge virksomhedens fremtidsplaner, til at motivere til bæredygtig omstilling og understøtte og udvikle en bæredygtig virksomhedskultur, så du dermed konkret kan anvende bæredygtighed i din ledelsespraksis.

Kursets indhold

Med dette kursus

  • introduceres du til bæredygtig ledelse, herunder de 17 verdensmål, grøn omstilling og markedstendenser
  • får du praktiske værktøjer og viden om lederadfærd med henblik på at kunne motivere medarbejdere i egen afdeling og i virksomheden som helhed i forhold til bæredygtighed
  • bliver du i stand til at udvikle en bæredygtig virksomhedskultur med henblik på at øge kunde- og medarbejdertilfredshed og understøtte en bæredygtig forretningsudvikling
  • får du redskaber til at indgå i et samarbejde med øvrige funktioner i virksomheden i forhold til bæredygtighed
Info om fag
45251 - Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed

Målgruppe: Kurset retter sig mod AMU-målgruppens ledere. Dvs. ledere med en uddannelsesbaggrund til og med erhvervsuddannelsesniveau.

Beskrivelse: Deltageren har viden om bæredygtig ledelse, herunder de 17 verdensmål, grøn omstilling og markedstendenser.

Deltageren har viden om lederadfærd med henblik på at kunne motivere medarbejdere i egen afdeling og i virksomheden som helhed i forhold til bæredygtighed.

Deltageren kan anvende denne viden til at udvikle en bæredygtig virksomhedskultur med henblik på at øge kunde- og medarbejdertilfredshed og understøtte en bæredygtig forretningsudvikling.

Deltageren kan indgå i et samarbejde med øvrige funktioner i virksomheden i forhold til bæredygtighed.

Fagnummer: 45251 Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90