Toggle navigation
Kurser i bæredygtig udvikling

Kurser i bæredygtig udvikling

Få overblik, viden, værktøjer og træning, der styrker din grønne kompetenceprofil

Bæredygtig forretningsudvikling

Cirkulær forretningsforståelse - adm. medarbejdere
6 ugers jobrettet
Se 4 hold
Næste startdato: 09-06-2023
Varighed: 2 dage
Introduktion til bæredygtig omstilling
6 ugers jobrettet
Regional positivliste
Se 5 hold
Næste startdato: 22-05-2023
Varighed: 2 dage
Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 3 hold
Næste startdato: 11-10-2023
Ledelse af grøn omstilling og bæredygtighed
Garantikursus
6 ugers jobrettet
Se 4 hold
Næste startdato: 27-04-2023
Undervisere
Flemming Bille
Underviser
Jeg underviser i regnskabs- og IT-kurserne og har stor undervisnings- og erhvervserfaring indenfor området. Min tilgang til undervisning er, at det skal være lærerigt, spændende og motiverende. Mit motto er, at det skal være sjovt at være på kursus, men ikke så sjovt, at vi ikke lærer noget, så du vil som oftest se mig med et smil på læben. Som kursist skal du opleve, at du på vores kurser får en masse brugbar viden med hjem, som du kan bruge fremadrettet i din arbejdsdag.
Rasmus Yde
Underviser
Tina Da Silva
Underviser
Du møder mig, hvis du vælger at læse Afsætning eller tage et kursus inden for bl.a. Digital Handel og Grundlæggende administration. Du får mig måske også at kende, hvis du vælger et kort kursus inden for marketing og kommunikation, da det også er min store passion. Ligeledes er jeg en del af det team, som underviser på uddannelsesspecifikt fag – også kaldet SIMU.

Jeg underviser i håb om at kunne give dig en ’aha’-oplevelse, mens du er under uddannelse eller på kursus. For mig er det vigtigt, at du møder undervisning, som er så tæt på den virkelighed, du skal ud for at bruge din nye viden i – og at det, du lærer, derfor kan bruges i praksis. Du får i mig en underviser med mange års praktisk erfaring fra private B2B- og B2C-virksomheder - og fra det offentlige, hvor jeg har haft et ben inden for både det kommunale og det regionale. Derfor er min undervisning fyldt med eksempler fra det virkelige liv – og kommer du med noget erfaring fra tidligere eller nuværende arbejdspladser, er det min fornemste opgave at få det sat i spil på klassen – eller i dine opgaver, du løser som online-kursist.